Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom ki akar menni külföldr...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom ki akar menni külföldre dolgozni. Mit tegyek, hogy megakadájozzam? Tele vagyok kétségekkel, mi van ha valami baja lesz vagy megcsal?

Figyelt kérdés
2013. jún. 12. 16:35
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:

Miért lennék hülye???

Amiért azt mondja, hogy nem csal meg, nem biztos, hogy nem is teszi.

Ha azt mondanám neki, hogy terhes vagyok?

2013. jún. 12. 18:03
 22/56 anonim ***** válasza:
40%

A távkapcsolatnak tényleg nincs jövője, jól látod.

Én azt javasolnám nektek, hogy beszéljétek meg, hogy most egymást szabadon engeditek, egy szünet áll be a kapcsolatotokba, ezidő alatt te is nyugodtan kereshetsz társat, ő is, ha akar, és ha x idő elteltével, amikor úgy dönt, hogy hazaköltözne, akkor ha még mindketten akarjátok, és persze mindketten facérak vagytok, akkor újra összeállhattok.

2013. jún. 12. 18:04
 23/56 anonim ***** válasza:
68%

"Ha azt mondanám neki, hogy terhes vagyok?"

Ki fog derülni, és akkor szépen ott is hagy, mert átverted. Hidd el, annak nincs jó vége, ha kényszerből van veled és úgy érzi, te gátoltad meg abban, hogy a céljait megvalósítsa.

2013. jún. 12. 18:08
 24/56 anonim ***** válasza:
68%
Arra a kérdésedre, hogy miért vagy hülye, inkább nem felelnék. :D Olvasd már el, miket írsz... ez a gondolkodás valami szappanoperából jön? Nagyon gyerekes.
2013. jún. 12. 18:16
 25/56 A kérdező kommentje:
Nincsennek céljai... Csak megy a vakvilágba... Ha addig teherbeesem amíg itthon van akkor nem fog kiderülni. Teljesen kétségbe vagyok esve.
2013. jún. 12. 18:17
 26/56 anonim ***** válasza:

Ja, ess teherbe, aztán majd ő így is kimegy külföldre, te meg itt maradsz egyedül egy babával. Gratulálok!

El tudod majd tartani egyedül a gyereket? Kész vagy rá, hogy apa nélkül neveld fel esetleg? Vagy ha nem jön be, akkor elveteted?

2013. jún. 12. 18:21
 27/56 anonim ***** válasza:
A direkt teherbeesés elég szemét dolog, amúgy pillanatok alatt ott találhatod magad mint egyedülálló anyuka, akit elhagyott a párja (nem te leszel az első és az utolsó nő sem). Pici gyerekkel új párt találni, közben intézni, hogy az ex külföldi fizetéséből láss valami gyerektartást nem nagy élmény, hidd el....
2013. jún. 12. 18:23
 28/56 A kérdező kommentje:
Bocsi rosszúl írtam! "megakadályozzam"
2013. jún. 12. 18:27
 29/56 A kérdező kommentje:
Akkor tuti, hogy nem megy külföldre, mert minden vágy egy gyerek. De mindegy akkor szakítok vele.
2013. jún. 12. 18:30
 30/56 anonim ***** válasza:
Sok férfi vágya a gyerek, hogy egyszer legyen neki, de az nem jelenti azt, hogy MOST akar és hogy TŐLED akar. Most annyit tudni, hogy ki akar menni külföldre. Ha ebben hátráltatod, akkor nem biztos, hogy hálásan marad veled örökre.
2013. jún. 12. 18:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!