Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom ki akar menni külföldre dolgozni. Mit tegyek, hogy megakadájozzam? Tele vagyok kétségekkel, mi van ha valami baja lesz vagy megcsal?
Miért lennék hülye???
Amiért azt mondja, hogy nem csal meg, nem biztos, hogy nem is teszi.
Ha azt mondanám neki, hogy terhes vagyok?
A távkapcsolatnak tényleg nincs jövője, jól látod.
Én azt javasolnám nektek, hogy beszéljétek meg, hogy most egymást szabadon engeditek, egy szünet áll be a kapcsolatotokba, ezidő alatt te is nyugodtan kereshetsz társat, ő is, ha akar, és ha x idő elteltével, amikor úgy dönt, hogy hazaköltözne, akkor ha még mindketten akarjátok, és persze mindketten facérak vagytok, akkor újra összeállhattok.
"Ha azt mondanám neki, hogy terhes vagyok?"
Ki fog derülni, és akkor szépen ott is hagy, mert átverted. Hidd el, annak nincs jó vége, ha kényszerből van veled és úgy érzi, te gátoltad meg abban, hogy a céljait megvalósítsa.
Ja, ess teherbe, aztán majd ő így is kimegy külföldre, te meg itt maradsz egyedül egy babával. Gratulálok!
El tudod majd tartani egyedül a gyereket? Kész vagy rá, hogy apa nélkül neveld fel esetleg? Vagy ha nem jön be, akkor elveteted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!