Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan vagyok emiatt dühös?
Figyelt kérdés
Az a nagy helyzet hogy távkapcsolatban élek a barátommal. Nem lakik olyan messze de egyetem/munka mellett nem sokszor találkozunk, így nekem minden egyes vele töltött perc kincs. Na már most az én szívem szerelme kijelentette, hogy ő akkor nem akar velem találkozni ha épp megvan a havim. Ezen kicsit dühös lettem mert így kb olyan mintha ez az egész csak a szexről szólna neki és az nem is lenne már neki fontos hogy velem legyen...:/2013. jún. 11. 10:44
11/16 anonim válasza:
A magam nevében beszélhetek, én ezt nem tűrném el. Még javasolnám: ó-ó, legyen önbecsülésed!
12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat hát akkor azt hiszem lesz egy hosszabb beszélgetésem vele...
2013. jún. 11. 11:10
13/16 anonim válasza:
Amikor kedve van?:) Szóval akkor van szex, ha NEKI kedve van? Ajaj kislány ez elég gázos... A pasid egy tapló és ez nem párkapcsolat... :/
Mi minden hétvégén együtt alszunk a párommal, és nyilván minden hónapban nagy eséllyel van egy olyan hétvége mikor megvan, de még soha nem merült fel az, hogy ez bármit befolyásoljon.
14/16 anonim válasza:
kedves kérdező! erről kár beszélgetni, olaj a tűzre,
ezek szerint hülyén jön ki, de keveset találkoztok, így mindig van szex, ez nem volna baj, de a kijelentése, sajnos az meglepő, ezért csak szexre kellettél eddig, eztán is
igaz a szövegkörnyezetet nem vázoltad, hogy történt a kijelentése, de ez nem sok jót jelent N
15/16 A kérdező kommentje:
Hát először akkor mondta ezt amikor úgy volt itt hogy megvolt hogy legközelebb próbáljak úgy időzíteni hogy ne legyen aztán másodszor meg mikor azt beszéltük hogy mikor tudunk találkozni akkor volt az hogy pont arra a napra esne amikor megvan és akkor mondta erre hogy ő megmondta hogy olyankor ő nem akar velem találkozni.
2013. jún. 11. 11:41
16/16 anonim válasza:
Ezen nincs mit tovább beszélni.... meg részletezni. Ezt mondta, röhej.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!