Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan, dühös azért mert, ilyen utakon nem indulok el?
Hófúvás van, a forgalom áll, a vonatok is 1-2 órás késést produkálnak, autóval végképp 2 óra a késés és ha oda is megyek hozzá nem biztos a haza út. Az utak csúsznak errefelé takarítani az utakat nem sűrűn szokták...
Lehet nincs messze Pesttől de akkor is vidék! Miért nem tudja megérteni a barátnőm, hogy ilyen utakon nem kockáztatok és nem megyek be hozzá? Holnap után úgy is bemegyek.
Jogosan dühös???
Nem,nem jogosan!
Mondjad hogy menjen akkor ő hozzád ilyen időjárás mellett!
Kicsit önző a csaj.
Te nem gondolod?
Mondjad neki,üljön vonatra ha nagyon szeretne látni,és akkor menjen ő hozzád.
Bár a stílusa szerint,nem magára ismerne,hanem ezért is megsértődne!
Lesznek itt még problémák! Bár ne így legyen!
Megérthetné,hogy mi a helyzet.
igazad van ezért is megsértődne ha azt mondanám h akkor ülj vonatra....(az is késik mondjuk most 1 órát, de ez lényegtelen)
Tavaly is volt ilyen de akkor megértette. Ez az első esett 2 év alatt hogy ilyet nem fog fel! Jól felb@szta az agyam ma.
Nem tudom mennyi idősek vagytok,de engem inkább pont hogy féltene a párom,megkapnám azt is,hogy el ne induljak ilyen időben,mert ha ne adj Isten történne velem valami,ő érezné magát bűnösnek.
De én még mindig ezt tanácsolom!
Mond neki,persze szép nyugodtan,udvariasan,
"babám,ha tényleg szeretnél látni,és ennyire nem bírod ki,
hogy képes vagy megsértődni hogy nem megyek el,az ajtóm tárva nyitva előtted,fogj egy meleg teás palackot,öltözz fel rétegesen,és ülj fel a vonatra,én kimegyek eléd!"
Kíváncsi lettem már h mit szólna.
Ha megsértődne....
14:08-as vagyok.
Tényleg lehet,hogy valamit készített ami romlandó,vagy tervezett valamit.De akkor is meg kellene értenie,hogy miért nem megy el hozzá. 28 L
"Jogosan csalódott, hisz számított arra, hogy mész."
Te is jó sötét lehetsz akkor!
Tehát ilyen időben(csúszós,veszélyes utak utak,lassú közlekedés,balesetek)ne vegye figyelembe az időjárással együtt járó kockázatokat,loholjon hozzá,akár az életét is áldozva,hisz a túlvilágon csak találkoznak egyszer,rosszabb esetben.
Fő az optimizmus,mi?
mondtam neki....
erre azt írta, hogy ha lenne autóm és jogsim már rég itt lenne....pfffff na persze, amúgy itt az utak csúszósak, csesznek takarítani, és a vonat is késik....
Tegnap is együtt voltunk, holnap is együtt leszünk....akkor 1 napot miért nem lehet megérteni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!