Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan, dühös azért mert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan, dühös azért mert, ilyen utakon nem indulok el?

Figyelt kérdés

Hófúvás van, a forgalom áll, a vonatok is 1-2 órás késést produkálnak, autóval végképp 2 óra a késés és ha oda is megyek hozzá nem biztos a haza út. Az utak csúsznak errefelé takarítani az utakat nem sűrűn szokták...

Lehet nincs messze Pesttől de akkor is vidék! Miért nem tudja megérteni a barátnőm, hogy ilyen utakon nem kockáztatok és nem megyek be hozzá? Holnap után úgy is bemegyek.

Jogosan dühös???

2012. febr. 15. 14:01
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

de nem érted,akkor tényleg gondok vannak!!!!

a rádióban külön kihangsúlyozzák, hogy ilyen időben,akinek nincs életbevágó dolga,ne üljön autóba,ha nem muszáj!!

Tegnap találkoztak!

Azt már nem olvastad?

2012. febr. 15. 14:43
 22/35 anonim ***** válasza:
61%

Szerintem az ember testi épsége fontosabb mint egy önző bnő hisztije!

Én csak a boltban voltam ma reggel,azt hittem az útra fagyok!

A havat nem takarítják,nálunk csúszik minden!

2012. febr. 15. 14:45
 23/35 A kérdező kommentje:

a 68%-osnak igaza van!

Nem fog szülni, nem ma lesz az esküvőnk, nincs szülinapja, se névnap, nem beteg se ő se senkije, van mit enniük, a valentin napot megtartottuk tegnap persze nem nagy felhajtással mert én főztem sütöttem vacsit, és ennyi.

Semmi életbevágó nincs!

Pesten takarítják az utakat folyamatosan szinte, azon kívül nem nagyon...nem a fővárosból kell kiindúlni ahol Orbán lakik és ott persze takarítva van...

JÓ! Lehet h volt már ennél is nagyobb hó és rosszabb idő mert volt is de nem az a lényeg h most 1 m-es vagy 50 cm-es hó van, hanem ez Magyarország és káosz van az utakon, és igen még a vonat is nehezen közlekedik és késések vannak...

2012. febr. 15. 14:50
 24/35 anonim ***** válasza:

halad a kor

van mobil,internet,lehet msn-en is beszélni,e-mailozni

régen meghalt a kommunikáció ilyen szeles,havas időkben

a vezetékes teló folyton vacakolt,drága volt a percdíj

mai emberek el vannak kényelmesedve

nem igaz h 1,v 2 napot nem bír ki

mi drágával a táv miatt hetente 1x 2x találkoztunk,és úgy vártuk már,de nem volt netem sajna,így nem tudtunk kommunikálni,mobilon meg drága volt sms-eztünk

2012. febr. 15. 15:03
 25/35 anonim ***** válasza:

Nem, nem csak kötözködni járok ide ... akkor 0%-os lennék. Fele arányban trollkodni, fele arányban hasznos tanácsokat adni. Ezért vagyok ált. 50% körül :-P :-D

Hülye kérdésekre adok hülye választ. Tehát ezt a kérdést előttem nagyon helyesen és egyöntetűen megválaszolta mindenki. A kérdés feltevése volt hülyeség! Ha a kérdező ezt saját magától nem tudta eldönteni és itt meg kellett kérdeznie az a gáz!

Egyébként soha életemben nem volt egy darab titokzoknim sem, nem tudom ez neked honnan jött?

Ja! Egyébként vezetek, gond nélkül, naponta :-P (és csak így zárójelben: nyári gumival most is :-D)

2012. febr. 15. 15:10
 26/35 anonim ***** válasza:

Fele arányban trollkodni,

nálam a trollkodás kötözködést,unatkozást jelent

trollkodni a gyenge lelki világú emberek szoktak,akik kihasználják h itt bármit beszólhatnak következmények nélkül,otthon nincs jelentősége a szavuknak,el vannak nyomva,nem veszik észre,hogy amúgy meg nem vevő senki a trollkodásukra,itt élik ki magukat

szánalmas

2012. febr. 15. 15:14
 27/35 A kérdező kommentje:

egyszerűen felidegesített ennyi! nem azt mondtam h nem tudom megoldani a gondokat!

Hanem, hogy egyesek hogyan állnának a dologhoz.

2012. febr. 15. 15:15
 28/35 anonim ***** válasza:

megteheted e ezt?

persze,miért ne

de ettől még szánalmas

ha nem érint egy kérdés,hülyeség,én nem válaszolok

sokszor ezek az emberek elkeseredettek,és válasz gyanánt várnak lelki támogatást,de tudom,neked ezt nehéz felfogni,a trollkodásnál magasabb távokra már nem vagy képes tovább jutni

2012. febr. 15. 15:16
 29/35 anonim ***** válasza:

kérdező

te meg ne is válaszolj rá

egyértelműen a troll eledele,a veszekedés

a trollkodás ezt jelenti

szeret szócsatázni,ő így elégül ki

jújj most én is megkapom majd a trollkodást

ő meg szép nyugodtan erre fog recskázni,kéjes sóhajokkal megfűszerezve :d

2012. febr. 15. 15:18
 30/35 A kérdező kommentje:

ugyan is voltak akik ilyenért már összevesztek elég durván, vannak akiknél ez igen is nagy gondot jelent, hogy nem érti őt meg a lány, és voltak olyanok akik ilyenért már szakítottak is!

De ilyen nálunk nem lesz.ennyire nem vészes.

Csak zavar a dolog, hogy egy ilyet miért nem lehet megérteni, és arra voltam kíváncsi h mások, vagy más nők mit mondanának, hogy "persze igaza van induljon el nem baj ugysem történik semmi, nem baj h neki megy valaki, vagy 2-3 órát rostokol a forgalomban" vagy..... "igaza van ne kockáztasson, mert ha szereti megérti és esetleg félti.... hát ennyi!

2012. febr. 15. 15:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!