Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan, dühös azért mert,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan, dühös azért mert, ilyen utakon nem indulok el?

Figyelt kérdés

Hófúvás van, a forgalom áll, a vonatok is 1-2 órás késést produkálnak, autóval végképp 2 óra a késés és ha oda is megyek hozzá nem biztos a haza út. Az utak csúsznak errefelé takarítani az utakat nem sűrűn szokták...

Lehet nincs messze Pesttől de akkor is vidék! Miért nem tudja megérteni a barátnőm, hogy ilyen utakon nem kockáztatok és nem megyek be hozzá? Holnap után úgy is bemegyek.

Jogosan dühös???

2012. febr. 15. 14:01
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

csak sajnos ezt egyesek nem értik,nem tudják felfogni

én értettem,tudom hogy milyen,ha a párod önző,nem ért meg

elvárja hogy hegyeket is mozgasd meg érte

2012. febr. 15. 15:29
 32/35 anonim ***** válasza:

#26:

Nem ment át az irónia a vitaindító hozzászólásomból :-P De hát persze azt nem fogja mindenki ...

Hogy nálad mit jelent a trollkodás egy dolog, nem te írod az értelmező szótárat ...

A diagnózisod pedig alapvetően hibás amit rólam felállítottál. Gyenge, buta kapálózás a sértettségedben. Én otthon is ugyanilyen vagyok és IRL is trollkodok és ironizálok, ha úgy tartja kedvem. Pont az vagyok, aki nem játssza meg magát a neten sem és az életben sem.

Kérdező:

Veled csak ironizáltam! A válaszokat megkaptad helyesen előttem. És ha Te háborodsz fel, akkor nem is veszem fel a kesztyűt, úgyhogy bocs, hogy összerondítottuk a témádat. Bár szerintem a kérdésed szempontjából már le is zárható akár.

#28:

De továbbjutok! Mint mondtam 50-50%. A másik 50%-nak köszönhetem, hogy sokaknak adok hasznos tanácsot, hogy majd egy tucat embernek segítek most is privátban - van akinek már a saját privát e-mail címemről - innen erről az oldalról. És ezekből alakultak már ki baráti kapcsolataim is.

#29:

Igen szeretek szócsatázni, ez igaz. Viszont nem erre elégülök ki, az meg van oldva máshogy ... :-P De ezt a szót, hogy "recskázni", hogy utálom. Annyira gyerekesen primitív ...

Kérdező még egyszer (már bocs, de ahogy írok, jönnek a bejegyzések):

Az a kapcsolat, ahol ilyenért összevesznek, az annyit is ér. Ha megsértődne azon, hogy nem kockáztatod magad, akkor legalább tisztában lennél vele. De mint írod ez nem játszik. Valószínűleg fiatalka a lány, beszélgessetek és értesd meg vele a helyzetet.

2012. febr. 15. 15:31
 33/35 A kérdező kommentje:
jaa nyugi nincs semmi gond...nem szoktam felháborodni...csak most ezen a hülyeségen :)
2012. febr. 15. 15:37
 34/35 anonim ***** válasza:

tény hogy megérthetné a problémádat a csaj, de nincs valami a háttérben? Valamiért rossz volt aznap a kedve és szüksége volt a közelségedre vagy csak benne volt a valentin napi hangulat?Tudod a nők bonyolult lények :D Tény nem volt igaza de utána kéne járni miért volt olyan amilyen:P

26/N

2012. febr. 15. 17:03
 35/35 A kérdező kommentje:

lehet megint bepiált az anyja, vagy az apja lett megint rosszul, de ez hetente 2x mindig előfordul.

de ott voltam tegnap is.

mons meg játssza a durcit, telot sem veszi fel sms-re sem válaszol, de holnap reggel ott kezdődik nála a napom...

2012. febr. 15. 18:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!