Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek jogosan haragszik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogosan haragszik rám?

Figyelt kérdés

Tegnap egy beszélgetésnél szóba került, hogy a kapcsolatunk elején kb másfél évig fent volt egy társkereső oldalon, ahová mindennap be is lépett, de csak azért, hogy jókat nevessen az ottani ribancokon, meg hogy érdekli, kiknek tetszik... nahát ez szerintem eléggé hülye duma, zavar, hogy ilyen naivnak néz, meg alapból egyszerűen annyira megalázó, még ha konkrétan nem is társat keresett rajta...

És most, hogy szóba jött, mondtam, hogy ez mennyire tiszteletlenség volt velem szemben, és még mindig nem tudom elfelejteni, bár már nem zavar, de teljesen nem tudom elnézni.

Azóta nem beszél velem, csak sms-eket ír, hogy a szakításon gondolkozik, de úgyse fogja megtenni, szóval ne izguljak de most nem találkozunk...

Egyszerűen nem értem az egész helyzetet, milyen alapon kéne szakítani emiatt? Ez hihetetlen... vagy tényleg ennyire én látom rosszul a dolgokat?

2012. jan. 21. 17:32
 1/7 anonim ***** válasza:
Ősrégi dolgok miatt harapod le a fejét és nem tud mit kezdeni ezzel.
2012. jan. 21. 17:38
 2/7 anonim ***** válasza:
nem tudom mit csinált ott másfél évig...még ha pár hónapig röhögte volna a ribancokat...de ha nem csalt meg és nem keresett még melletted csajt, akkor nézd el neki
2012. jan. 21. 17:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Hát fura alak lehet. Én szakítanék vele, ha így reagálja le a dolgokat. ez az "azt mondta hogy ne izguljak"-dolog. :/ A fejemet fogom...
2012. jan. 21. 17:39
 4/7 zseni001 ***** válasza:
Gondolom, csak tényleg szórakozott volt, meg nagyon hülye is. Bár jól tetted sztem, hogy megmondtad neki, elég nagy hülye, hogy ezért akar szakítani, midegy. De az is meglehet, hogy túlreagáltad. Én sem szeretem, ha túlreagálják a dolgot, ha értelmesen elmondja valaki, hogy ez szte nem okés, akkor jólvan.
2012. jan. 21. 17:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem reagáltam túl, tényleg őszintén nem, teljesen higgadt voltam, semmi hiszti vagy ilyesmi, csak elmondtam.
2012. jan. 21. 17:52
 6/7 Kitti0816 ***** válasza:

vicces :D

fura egy felfogása van az biztos :D

2012. jan. 21. 18:10
 7/7 anonim ***** válasza:

Érdekes pali.

Azt el tudom képzelni, hogy csak szórakozni járt fel, és nem volt vele célja, de most ezen besértődni, hogy ez neked végülis jogosan rosszul esett...

Főleg ilyen nagykegyesen odavetni smsmben hogy szakítanék de mégse, szóval örülj, alja pór nép, majd vmikor visszakapsz... Én ezt tuti nem tűrném... -.-

2012. jan. 21. 18:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!