Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy lány ilyen büdöset fingani? Jogosan haragszik mert kinevettem?
Öcsééém! xD
Súlyos elmebajos vagy.Attól,hogy lány bakki még ő is emberből van. xD
A vicces megjegyzés még oké,mert ahogy mondtad Ő is mosolygott rajta.De a hangos röhögés már megalázó volt a számára.
Ezek természetes emberi dolgok bakki.Az ilyet tolerálni kell és nem kigúnyolni.
Lány és fingott?Hát ku*va nagy dolog....Inkább a te orrod csavarja,mint az ő hasát!
LoL...sztem kár megsértődnie...hisz odafingott...vette volna poénra inkább ö is lehet jobban jár:D
Amúgy meg nem csak a pasik finganak büdöset...:D
O.O én eddig abban a hitben éltem, hogy a lányok nem tudnak fingani!
19/f
figyelj szerintem azert ba, haver haver de nem kell osszeteveszteni egy fiuval, ha en fingottam volna akk en bizti rohogtem volna :))), mert ilyen a tipusom, nem vagyok vmi szegyelos ilyen teren, fene egye meg hat nem termeszetes dolog? XD
de aze azt hogy o volt nem kellet volna mondanod, ha elotte is lattad hogy zavarba hoztad mert raneztel , sztem menj el oda ahol lakik es kerj tole bocsanatot, es nehogy elmond valamelik masik baratodnak hogy mi tortent mert akk azon mar en sem tudnek kacagni..., mert az aztan ciki..., foleg ha o azokkal a szemelyekkel nincs jol...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!