Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud egy lány ilyen büdöset fingani? Jogosan haragszik mert kinevettem?

Figyelt kérdés
Az egyik csaj haverommal voltam pizzázni és utána elmentünk hozzám. Beszélgettünk, elvoltunk mert elég jó haverok vagyunk. Na telt az idő majd nem sokkal később iszonyat bűz áradt szét a lakásban, és nem tudtam mi az. éreztem hogy fingszag de azt hittem valahonnét máshonnan jön. Ránézek aztán erre elvörösödött a feje és zavarba jött. Utána viccesen mondom neki te voltál :D röhögtem mint állat utána és kinyitottam az ablakot. Ő is mosolygott, de aztán úgvy megsértődött hogy azóta msn-en se láttam fent. Hívtam volna telón de nem veszi fel. Ezért most jogosan haragszik rám? Úgy gondoltam vagyunk már olyan régóta haverok hogy ezt megengedjem magamnak. Mellesleg egy lány, hogy tud ennyire büdöset fingani? Olyan volt mint az ezer éves záptojás az ufók visszafordultak volna a marsra ha épp erre jönnek és megérzik...
2010. nov. 30. 13:43
1 2 3
 1/21 nielindi ***** válasza:
63%
hát basszus :D odafingik egy oltárit és még ö van megsértödve?! :D ment volna be a wcbe kiengedni a szellemet...
2010. nov. 30. 13:45
 2/21 anonim ***** válasza:
30%
Fake! XD
2010. nov. 30. 13:45
 3/21 A kérdező kommentje:
nem fake te idióta! ne hülyüld már el
2010. nov. 30. 13:47
 4/21 anonim ***** válasza:
98%

Öcsééém! xD

Súlyos elmebajos vagy.Attól,hogy lány bakki még ő is emberből van. xD

A vicces megjegyzés még oké,mert ahogy mondtad Ő is mosolygott rajta.De a hangos röhögés már megalázó volt a számára.

Ezek természetes emberi dolgok bakki.Az ilyet tolerálni kell és nem kigúnyolni.

Lány és fingott?Hát ku*va nagy dolog....Inkább a te orrod csavarja,mint az ő hasát!

2010. nov. 30. 13:48
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

LoL...sztem kár megsértődnie...hisz odafingott...vette volna poénra inkább ö is lehet jobban jár:D

Amúgy meg nem csak a pasik finganak büdöset...:D

2010. nov. 30. 13:48
 6/21 anonim ***** válasza:
49%

O.O én eddig abban a hitben éltem, hogy a lányok nem tudnak fingani!

19/f

2010. nov. 30. 13:52
 7/21 anonim ***** válasza:
73%
Legközelebb tegyél egy gyufát a seggéhez, az sokkal viccesebb!
2010. nov. 30. 13:52
 8/21 anonim ***** válasza:
81%

figyelj szerintem azert ba, haver haver de nem kell osszeteveszteni egy fiuval, ha en fingottam volna akk en bizti rohogtem volna :))), mert ilyen a tipusom, nem vagyok vmi szegyelos ilyen teren, fene egye meg hat nem termeszetes dolog? XD

de aze azt hogy o volt nem kellet volna mondanod, ha elotte is lattad hogy zavarba hoztad mert raneztel , sztem menj el oda ahol lakik es kerj tole bocsanatot, es nehogy elmond valamelik masik baratodnak hogy mi tortent mert akk azon mar en sem tudnek kacagni..., mert az aztan ciki..., foleg ha o azokkal a szemelyekkel nincs jol...

2010. nov. 30. 13:54
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
13: 52-es tenyleg na hat azon lehetett vonaaaa rohogni, mint segg :))
2010. nov. 30. 13:55
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
amugy csak ugy kivancsidagbol te hany eves vagy, kerdezo ?
2010. nov. 30. 14:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!