Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy lány ilyen büdöset fingani? Jogosan haragszik mert kinevettem?
sztem csak szégyelli magát :S szegéééényyyy :(:(:(
Na de viszont tényleg gáz a pasik orra alá...holott persze köztudott h a lányok nem pukiznak :$
ma 14:36-osnak
igaza van!! Azt viszont kihagyta hogy rózsaillatú a szarjuk! :D
így van :)
Se büfi, se puki, semmi.... :D Mi csak illatosat tudunk... :D
Édesem, ugyanolyan szervezete van, mint Neked, és ha esetleg ugyanolyan ételt eszel, mint Ő, szellenthetsz olyan szagút is. :)
Szerintem szégyenli magát. Menj el hozzá, és mond meg neki, hogy semmi gond nincs a dologból, tekinted annyira havernak, hogy nem veszed fel a dolgot. Ja, és arról is biztosítsd, hogy senkinek (ismerősnek, mert ugye itt arc nélkül megy a dolog) nem mondod el, mert különben elsüllyed szegény szégyenében. Mindenki Őt cikizné a suliban, stb.
most miért baj, hogy fingik előtted a barátnőd? ha annyira büdös, kinyitod az ablakot, és kész :)
max elküldöd szarni, vagy megkérded, hogy nem-e kell szarnia? :P ennyi... biztos valami furát evett, azért büdös :P attól még nem kell lekritizálni... 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!