Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tud egy lány ilyen büdöset fingani? Jogosan haragszik mert kinevettem?

Figyelt kérdés
Az egyik csaj haverommal voltam pizzázni és utána elmentünk hozzám. Beszélgettünk, elvoltunk mert elég jó haverok vagyunk. Na telt az idő majd nem sokkal később iszonyat bűz áradt szét a lakásban, és nem tudtam mi az. éreztem hogy fingszag de azt hittem valahonnét máshonnan jön. Ránézek aztán erre elvörösödött a feje és zavarba jött. Utána viccesen mondom neki te voltál :D röhögtem mint állat utána és kinyitottam az ablakot. Ő is mosolygott, de aztán úgvy megsértődött hogy azóta msn-en se láttam fent. Hívtam volna telón de nem veszi fel. Ezért most jogosan haragszik rám? Úgy gondoltam vagyunk már olyan régóta haverok hogy ezt megengedjem magamnak. Mellesleg egy lány, hogy tud ennyire büdöset fingani? Olyan volt mint az ezer éves záptojás az ufók visszafordultak volna a marsra ha épp erre jönnek és megérzik...
2010. nov. 30. 13:43
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
45%

sztem csak szégyelli magát :S szegéééényyyy :(:(:(

Na de viszont tényleg gáz a pasik orra alá...holott persze köztudott h a lányok nem pukiznak :$

2010. nov. 30. 14:12
 12/21 anonim ***** válasza:
88%
A lányok nem böfögnek,nem finganak,és epret szarnak.
2010. nov. 30. 14:36
 13/21 anonim ***** válasza:
74%

ma 14:36-osnak

igaza van!! Azt viszont kihagyta hogy rózsaillatú a szarjuk! :D

2010. nov. 30. 14:41
 14/21 anonim ***** válasza:
93%
nyilvanvaloan szegyelli. mondjuk lehetett volna annyi esze hogy kimegy a szobabol.....az meg hogy te nevettel szerintem egyaltalan nem gaz....viszont a kerdeased gaz. hogy kerdezhetsz olyat hogy egy lany hogy tud budoset fingani,miert azt hitted a lanyok illatosat finganak,vagy mi??
2010. nov. 30. 14:52
 15/21 anonim ***** válasza:
53%

így van :)

Se büfi, se puki, semmi.... :D Mi csak illatosat tudunk... :D

2010. nov. 30. 15:36
 16/21 A kérdező kommentje:
20 vagyok és igen azt hittem :D na jó nem, de ez szörnyű volt azt hittem valaki záptojást dobott az ajtó elé :D
2010. nov. 30. 15:41
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Édesem, ugyanolyan szervezete van, mint Neked, és ha esetleg ugyanolyan ételt eszel, mint Ő, szellenthetsz olyan szagút is. :)

Szerintem szégyenli magát. Menj el hozzá, és mond meg neki, hogy semmi gond nincs a dologból, tekinted annyira havernak, hogy nem veszed fel a dolgot. Ja, és arról is biztosítsd, hogy senkinek (ismerősnek, mert ugye itt arc nélkül megy a dolog) nem mondod el, mert különben elsüllyed szegény szégyenében. Mindenki Őt cikizné a suliban, stb.

2010. nov. 30. 16:42
 18/21 anonim ***** válasza:
89%
akarokkk finganniiiiiiiiiii!
2010. nov. 30. 17:43
 19/21 anonim ***** válasza:

most miért baj, hogy fingik előtted a barátnőd? ha annyira büdös, kinyitod az ablakot, és kész :)

max elküldöd szarni, vagy megkérded, hogy nem-e kell szarnia? :P ennyi... biztos valami furát evett, azért büdös :P attól még nem kell lekritizálni... 24/F

2013. ápr. 27. 19:23
 20/21 anonim ***** válasza:
Én má annak is örülök ha fingok minduntalan.
2016. nov. 23. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!