Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tud egy lány ilyen büdöset fingani? Jogosan haragszik mert kinevettem?
Atya ég... Kérdező, ez a 20 év vagy egy oltári nagy kamu volt részedről és legfeljebb 10 év körüli lehetsz, vagy pedig szellemi fogyatékos vagy.
Ugyanis nem akarom elhinni, hogy egy 20 éves felnőtt embernek ennyire lövése nincs az emberi emésztésről és hogy mi a különbség és egyezés a férfi és női test, szervezet között.
Igen, a nők is büfögnek, finganak és büdöset szarnak. Csak mi nem verjük nagy dobra.
Ellenpélda a nővérem aki itthon akkorákat durrantgat senki által nem zavartatva, hogy bármelyik pasast übereli. Nyilván nekem is csúszott már ki véletlenül életem során, csak én szándékosan nem durrantok oda más orra alá, még ha családtag vagy nagyon jó ismerősöm is az illető, mert taplóságnak tartom. Mint ahogy az ebédlőasztalnál sem szarok a szék alá, csak mert akkor jön rám az inger, "inkább ez jöjjön ki, mint a háziorvos" indokkal. Többek között ez különböztet meg minket az állatoktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!