Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Örökre elvesztettem?
Van egy lány akit már 1 éve ismerek. Mikor megismertem, rájöttem, hogy összeillünk.
Rengeteg közös dolog van/volt bennünk. Még a csengőhang is.
Face-n nemrég rám írt, és az én kérésem nélkül megadta a számát, hogy hívjam fel. Nem hívtam fel, mert azt hittem már nem érdekel.
Aztán 2 nap múlva már kapcsolatban volt egy másik sráccal. Ekkor rájöttem, hogy szeretem.
De már nem csak a telefont nem vette fel, facen se írt vissza. Kb. 2 hét múlva szakítottak, ekkor újra rámírt. Megint azt kérte hogy hívjam fel. Aznap csak egy jóéjt SMS-t írtam neki. Megadtam neki a számom, és kb 1 hétig naponta min. 20 vh-t küldött de nem hívtam fel. Közben fbn beszélgettünk és azt mondta h szeret. Írtam h én is, és megkérdeztem ő hogyan szeret. Erre vissza kérdezett h én hogyan szeretem. Azt írtam nem tudom. Erre csak egy szomorú smileyt válaszolt.
Folytatás:
Még most sem hívtam fel, mert még mindig nem tudtam hogy barátként v férfiként szeret-e.
Mert neki elég sok fiú barátja van.
ÉS ITT A LÉNYEG:
lasan 1 hete megint együttvan ugyanazzal a sráccal akiről már fent írtam.
Megint nem ír facen. Max kétnaponta, az is csak egy xd. És a vh kat sem küldi már.
1 hete még azt írta hogy szeret. Akkor most minek jött össze egy másikkal? Pláne ilyen hamar? MIT TEGYEK?????
Te jo isten..
Latod haver ez gaz..beled van esve te meg nem hivod fel?mostanaban nem sok lany ilyen..orulhetnel neki hogy odavan erted..
Azért nem hívtam fel mert nem tudtam hogy hogy szeret. Ha szerelmes lett volna nem jött volna össze egy másikkal. Nekem meg nem kell lány barát, nem vagyok homokos.
Köszönjük Kolosszus a kommentet. Lehet h szerinted ez dedós, ebből látszik h még nem volt egy normális kapcsolatod se ;) màsként nem itt trollkodnál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!