Most akkor örökre elvesztettem a cipőmet vagy még bízhatok abban, hogy a bolt visszaadja így?
Figyelt kérdés
Szitu: fél éves sem volt a cipőm,de kettérepedt mind két talpa (VANS amúgy),elvittem és mondták hogy 15 nap alatt kivizsgálják és visszahívnak új cipőt venni. Mert,hogy ez tuti nem az én hibám.
Adtak ugye papírt is róla.
De ellopták a pénztárcámat és benne volt az a lap is (villamoson). Mondjuk nekik megvan a másolat,de akkor most mi lesz? :(
2012. júl. 14. 19:28
1/3 anonim válasza:
Menj be a boltba, mondd el mi történt. Emlékszel a leadás dátumára? Szerintem vissza tudják keresni.
2/3 anonim válasza:
Vans eladók mindig kedvesek, mondd el nekik mi történt
3/3 A kérdező kommentje:
Hétfőn adtam le.
Az biztos,hogy megvan nekik én attól félek,hogy azt mondják,akkor nem érdekli őket és buktam.
2012. júl. 14. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!