Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tarthat egy tizenéves szerelem szerintetek? Akár örökre is?
Figyelt kérdés
2013. máj. 31. 14:36
1/14 anonim válasza:
Örökre biztos nem.. Max a halálotokig :P
3/14 A kérdező kommentje:
jo ezt én is igy gondoltam...
de szerintetek mekkora az esély rá,hogy ebböl még talán házzaság is legyen?
2013. máj. 31. 14:44
4/14 anonim válasza:
Hallottam már nem egy ilyen szép történetet, hogy nagyon fiatalon jöttek össze, és idősként is együtt voltak:)
Nagyon örülök, mikor ilyet hallok, mert ez csak bizonyíték arra, hogy igenis van igazi szerelem, ami nem múlik el, ha a hozzád illőt megtaláltad:)
Remélem ilyenben lesz részem nekem is a párommal:)
5/14 anonim válasza:
Mint minden szerelem, nem tarthat tovább 3-4 évnél... A szerelmi érzést egy anyag váltja ki a testedben, aminek kb ennyi a lebomlási ideje. Utána már csak a megszokásból vagytok együtt, és persze mert szeretitek egymás társaságát. De az már nem szerelem. Ettől függetlenül lehet belőle komoly, életen át tartó kapcsolat is, ha erre gondolsz... miért ne lehetne? Én szüleim is tizenévesen ismerkedtek össze, és szerintem sokunk szülei is... régen az volt a bevett szokás. Manapság is előfordulhat.
6/14 anonim válasza:
Amikor szerelmes vagy, úgy érzed, hogy örökre. Minden alkalommal.
7/14 A kérdező kommentje:
én is egy ilyen kapcsolatban vagyok...
2013. máj. 31. 14:47
8/14 anonim válasza:
Jó eséllyel a következő kapcsolatodban is azt fogod érezni.
9/14 A kérdező kommentje:
komoly kapcsolatban vagyok én...
2013. máj. 31. 15:13
10/14 anonim válasza:
én 17 voltam mikor összejöttünk a párommal, most 23 leszek nem sokára, azóta is nagyon boldogok vagyunk, kiegyensúlyozott a kapcsolatunk (néha egy két nézeteltérés azért akad, de hol nem :) ) és elég hosszú távra tervezünk :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!