Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvesztettem? örökre! Mégis ezt h dolgozzam fel? (nem szakítós téma)
nagyon sokan keresik az igaz társukat az életben.. én szerencsésnek mondhatom magam mert megtaláltam és szerencsétlennek mert egyik pillanatról a másikra elvesztettem őt...soha többé nem tudok másra nézni, mindenhol csak őt látom,a legrosszabb h minden miattam történt.. engem akart védeni... és már nem lehetünk tbbet együtt..
ezt szerintem senki nem tudná igazán feldolgozni...én legalábbis nem tudom... nem vagyok az öngyilkos fajta ne értsétek félre...de most nagyon üresnek érzem magam...nélküle...ma hajnalban történt mindez és sorry h ez nem egy kérdés lett de elkellett mondanom, ki kellett adnom!legszívesebben órdítanék
a világot vesztettem el az ÉN világomat!egyik felem meghalt vele ...
Elsőre eléggé kamu kérdésnek tünt, de nemhinném, hogy bárki is kitalálna ilyesmit...
Mi történt pontosan?
szegényke. jól ki vagy, az látszik, úgyhogy komoly dolog történhetett.
persze, hogy érdekelne mi volt, de ha nem akarod elmondani, nem kell.
remélem hamar rendbejösz. kitartást.
most nem megy egyszerüen úgy érzem h meghalt minden érzésem vele együtt...
nem tudok sírni, sem nevetni
oylan mintha nem is itt lennék, mintha csak egytest lenne itt és semmi más
nem érzem már a fájdalmat sem semmijen érzésem nincsen...
mintha kiveszett volna belőlem.
egyik pillanatban úgy éreztem szétrobbanok
órdítanék
aztán hírtelen semmi
pedig nem vettem be semmit
mintha minden elszált volna..
jó akkor én kérek elnézést...előnek szól..
csak tényleg úgy vagyo vele h szinte már azt sem tudom mit irok
csak gépelek.. aztán visszaolvasom és még nekem is érthetetlen.. reggel megyek dolgozni,de aludni sem tudok..pedig már kellene valamennyit
altatót meg nem merek bevenni mert reggel senki nem tud akkor felkeltni..
majd lesz valahogy..
legalább akkor majd holnap tudni fogsz aludni.. akármennyire is fel vagy dúlva, 2 napot te se birsz ébren :]
amúgy szerintem nyugodtan felhivhatod a munkahelyed, ilyesmiért biztos megértik, ha nem mész be 1-2 napra. menj el a családodhoz, csak legyél velük.. segits a házimunkában, akármi. légy emberek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!