Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvesztettem? örökre! Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

Elvesztettem? örökre! Mégis ezt h dolgozzam fel? (nem szakítós téma)

Figyelt kérdés

nagyon sokan keresik az igaz társukat az életben.. én szerencsésnek mondhatom magam mert megtaláltam és szerencsétlennek mert egyik pillanatról a másikra elvesztettem őt...soha többé nem tudok másra nézni, mindenhol csak őt látom,a legrosszabb h minden miattam történt.. engem akart védeni... és már nem lehetünk tbbet együtt..

ezt szerintem senki nem tudná igazán feldolgozni...én legalábbis nem tudom... nem vagyok az öngyilkos fajta ne értsétek félre...de most nagyon üresnek érzem magam...nélküle...ma hajnalban történt mindez és sorry h ez nem egy kérdés lett de elkellett mondanom, ki kellett adnom!legszívesebben órdítanék

a világot vesztettem el az ÉN világomat!egyik felem meghalt vele ...

2010. máj. 25. 02:17
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 80%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 23:55

Nagyon szépen köszönöm... meg fogom nézni a filmet ha már készen állok...de még most nem tudom őt elengedni...még nem megy..mégegyszer köszönöm...

2010. máj. 27. 00:02
 22/23 A kérdező kommentje:
és ezuton szeretném mindenkinek megköszönni h próbált segíteni:)
2010. máj. 27. 00:05
 23/23 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne okold Magad!!! Látom azt írtad, hogy minden Miattad történt. Ez biztosan nem igaz, ne gondolj ilyesmire!!!

Nem tudom, esetleg mennyire vagy hívő ember, de nekem anno rengeteget segített a hit, mikor egy hozzám nagyon közel álló embert elveszítettem. Eljártam templomba, ott is majdnem mindig sírtam, de egy idő után el tudtam hinni, hogy a szerettem egy jobb helyre került, Isten maga mellé hívta, és ennek így kellett lennie. Ha nem vagy hívő, akkor ne haragudj a tanácsért.

Egyébként részvétem :(

2010. máj. 27. 01:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!