Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Elvesztettem? örökre! Mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gabriell88 kérdése:

Elvesztettem? örökre! Mégis ezt h dolgozzam fel? (nem szakítós téma)

Figyelt kérdés

nagyon sokan keresik az igaz társukat az életben.. én szerencsésnek mondhatom magam mert megtaláltam és szerencsétlennek mert egyik pillanatról a másikra elvesztettem őt...soha többé nem tudok másra nézni, mindenhol csak őt látom,a legrosszabb h minden miattam történt.. engem akart védeni... és már nem lehetünk tbbet együtt..

ezt szerintem senki nem tudná igazán feldolgozni...én legalábbis nem tudom... nem vagyok az öngyilkos fajta ne értsétek félre...de most nagyon üresnek érzem magam...nélküle...ma hajnalban történt mindez és sorry h ez nem egy kérdés lett de elkellett mondanom, ki kellett adnom!legszívesebben órdítanék

a világot vesztettem el az ÉN világomat!egyik felem meghalt vele ...

2010. máj. 25. 02:17
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
erről inkább nem beszélnék..próbálom kizárni az emlékeket...az érzéseket..nem tudok még erről beszélni....bár már nem érzek fájdalmat, ami azt illeti semmit nem érzek, csak a hatalmas semmit ami bennem van...egyik barátom azt mondta h sírjak, adjam ki, de már az sem megy.. nem tudok sírni nézem a képét és semmi... sem öröm sem bánat sem emlékek... bár ma elkapott hírtelen a sírhatnék, de dolgoztam és próbáltam másra koncentrálni és elmult... a bnőm azt mondta ez így nem jó, mert előbb utóbb robbani fogok és akkor lesz baj ... de nem tudom h változtathanék rajta..
2010. máj. 25. 21:52
 12/23 anonim ***** válasza:
Úgy értettem,hogy elhunyt vagy elveszítetted, mert nem láthatod többet? Így elég nehéz bármit reagálni arra amit írtál.
2010. máj. 25. 22:57
 13/23 A kérdező kommentje:
elhunyt..
2010. máj. 26. 12:29
 14/23 A kérdező kommentje:

A válasz írója 67%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 03:16 nak

nem megy egyszerűen nem tudok se sírni se vísítani se bömbölni semmi...

2010. máj. 26. 23:43
 15/23 anonim ***** válasza:
Persze...és egyből ide írsz stb.Szerintem nem sok igazságalapja van ennek.
2010. máj. 26. 23:46
 16/23 anonim ***** válasza:

67%os vagyok.

Ne aggódj, ha nem megy, akkor nem kell erőltetni, azt hittem, jól esne, csak tartod magad, mert férfiasság..

Természetesen nem kell. MINDEN amit most érzel, teljesen normális.. Ez csak egy olyan időszak, amit át kell vészelni, ki kell birni. Majd egyszer jobb lesz.. addig csak kitartást!

És fogadd részvétem.

2010. máj. 26. 23:50
 17/23 A kérdező kommentje:
nő vagyok 23 éves...de azért köszi..elötted szólonak meg üzenem,h mégis kinek mondhatnám el?egyedül lakok..mostmár.. szüleim nem pesten laknak, barátaim is csak az ő barátai vannak, velük meg egyzerűen nem megy...nem tudok a szemükbe nézni..és azt mondani,mindegy.
2010. máj. 26. 23:53
 18/23 anonim ***** válasza:

Semmiképp ne fojtsd el, megsokszorozódva fog rád törni. Ha rád törne a sírhatnék, akkor sírj, de ne gondold azt, hogy nem lehet, add ki az érzéseidet, merj egy kicsit gyenge lenni. Ez a legnehezebb ilyenkor, és ezt megértem, de adj időt a gyásznak, kicsit törj össze belül, hogy legyen mit újraépíteni, mert ha nem hagyod az érzelmeidet tombolni, egy idő után a tényeges űr, és a hiánya marad. Pörgesd végig a szép emlékeket, gondolj arra milyen volt vele, őrizd, és ápold az emlékét.

Ha ez még nem megy, akkor légy önző, zárd ki a világodból néhány napra, csak aztán kezd el gyászolni, biztosan lesz temetés, ha nem te szervezed, akkor addig próbálj meg egy kicsit másra koncentrálni, ott úgyis minden élőtörik. Ha úgy érzed összeomlottál, ne hagyd el magadat, mindig legyen egy út, amelyen visszafordulhatsz.

Nem tudom, ismered-e a P.S.: I love you című filmet, de mindenképpen érdemes lenne megnézned, ha már készen állsz sírni, ha belül azt érzed, el tudod engedni, vagy csak segítség kell ahhoz, hogy elengedd. Remek színészek játszanak benne, gyönyörűszépen adják elő az egészet, megéri megnézni.

Az idő ha nem is enyhít, de feledtet. Nem fog kevésbé fájni, az hogy már nincsen itt, de egy idő után már nem ő lesz minden gondolatod, egy idő után csak akkor gondolsz rá, ha te akarod.

Persze, ez nem egy-két hónap, vagy év, legalábbis nekem nem ennyi volt, rengeteget vártam, és szenvedtem, igaz, én nem a páromat, hanem a legjobb barátomat, fogadott testvéremet veszítettem el.

Oké, ez így nagyon zavaros lett, de nem akarom átírni, okkal került így a monitorra, remélem, legalább egy kicsit tudtam segíteni, a filmet pedig csak ajánlani tudom, a legjobbak között van, nálam legalábbis.

2010. máj. 26. 23:55
 19/23 anonim ***** válasza:
részvétem
2010. máj. 26. 23:57
 20/23 anonim ***** válasza:

Nem értem, minek kell bántani.

Ha kamu: hát istenem, egyszer az életben átvágtak, júj. Nem tudom, kinek lenne kedve ezzel szórakozni, semmi épelméjűségre nem utalna.

Viszont ha nem kamu: tudod te mekkora fájdalmat okozol azzal, hogy nem vagy hajlandó empatikusan hozzáálni? Ember vagy, viselkedj is úgy. Ide jött, mert innen vár tanácsot, rohanhatott volna pszichológushoz is, hogy fizesse a súlyos pénzeket. Ha neked van rá keret, az még nem jogosít fel arra, hogy mások érzéseit porig rombold.

Nem vitázni szeretnék, de ha esetleg kamu, akkor is ott a lehetőség, hogy valakinek ugyanilyen gondja van, hátha neki tudnánk segíteni. Légy egy kicsit naiv, úgysem tudja meg senki.

2010. máj. 27. 00:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!