Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok körülbelül hány %-a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok körülbelül hány %-a vonzódik az idösebb pasikhoz?

Figyelt kérdés
30 év vagy felette..Aki elitéli az ilyen lányokat az nyugodtan leirhatja a véleményét,kiváncsi vagyok mi-miért van..
2013. jún. 10. 12:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

ma 12:43

Közvélemény kutatás szerint a 20-on éves pasik még nem élték ki magukat,igy aztán a buli a haverok fontosabbak mint a szerelmük..Kivételek persze az önértékelési hibbákal küzdő,befelé forduló fiúk,amik sajnos eléggé reménytelenek a hölgyek számára,nem hogy biztonságot nem tudnak adni,hanem még tutujgatni is kell őket..

2013. jún. 10. 13:05
 12/22 anonim ***** válasza:
32%
99%
2013. jún. 10. 13:08
 13/22 anonim ***** válasza:
Nekem mindegy, volt fiatalabb, idősebb (nem sokkal), de olyan nem aki +5-10 évvel idősebb lenne, nekem az már nem jön be.
2013. jún. 10. 13:11
 14/22 anonim ***** válasza:

nem tudom, de nekem ez soha nem jött be, sajnálom,

a srác legyen fiatalabb, mint én,

jelenleg a környezetemben nem is látok ilyet kedves kérdező, ez egyénfüggő N

2013. jún. 10. 13:12
 15/22 anonim ***** válasza:
Nálam i8s simán belefér a +10 év. Inkább +10 mint -1.
2013. jún. 10. 13:13
 16/22 anonim ***** válasza:

nem hiszem el Kérdező, hogy már megint te vagy az:D

milyen közvélemény kutatás???? talán a ksh-nál dolgozol? mit számít neked mások mit mondanak? menj és keress egy 17 évest 35 évesen. szerintem senkit sem fog zavarni....ha meg igen, akkor nem mindegy?

egy 17 éves lány hiába mondja, hogy nem akar gyereket, ez bármikor változhat (hiába beszéled meg vele, hogy te nem akarsz családot, nőknél ez általában nem megbeszélés kérdése) és akkor ki fog hajítani, mint cicát a hóra kakilni, de addig is lesz vele néhány jó éved, utána meg keresel egy másik 17 évest. ehhez mit szólsz?

mégis miért érdekel mások véleménye? ahelyett, hogy kiírod húszmillió formában a kérdésedet még nem lesz barátnőd! járj oda, ahova a gimisek és 1 héten belül garantáltan felszedsz valakit...

2013. jún. 10. 13:41
 17/22 A kérdező kommentje:

ma 13:41

Te össze tévesztesz v kivel!

2013. jún. 10. 13:43
 18/22 anonim ***** válasza:
aha. szerintem nem. (de ha mégis, akkor bocsi) ha 35 éves vagy, akkor nyugodtan magadra veheted, amiket írtam, akkor is, ha mégsem te vagy az a pasi.
2013. jún. 10. 13:47
 19/22 A kérdező kommentje:

ma 13:47

23 vagyok és az a problémám hogy a velem egykorú lányok nem igazán álnak velem szóba,pont a kérdés lényege miatt..

2013. jún. 10. 13:51
 20/22 anonim ***** válasza:

akkor tényleg nem te vagy az, bocsi...van itt elég sok beteg pasi 35 körül...

szerintem simán találhatsz idősebb barátnőt, nem kell 30 felett feltétlenül...

hajrá! felnőtt emberek vagytok már bőven, nem számít a kor:)

2013. jún. 10. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!