Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok körülbelül hány %-a vonzódik az idösebb pasikhoz?
Figyelt kérdés
30 év vagy felette..Aki elitéli az ilyen lányokat az nyugodtan leirhatja a véleményét,kiváncsi vagyok mi-miért van..2013. jún. 10. 12:38
2/22 anonim válasza:
Most a föld teljes női népességéről beszélünk, vagy csak egy adott korosztályról? Mert ha utóbbi, azt meg kéne adni. Ha előbbi, akkor meg értelmetlen a kérdés, mert pl. a csecsemők biztos nem vonzódnak, a 30 feletti nőknél természetes, a 60 év felettieknél előfordulhat, de valószínűleg nem örülnél, ha egy ilyen elkezdene udvarolni neked stb.
4/22 anonim válasza:
Én nem ítélem el, csak nem értem a 18 és afeletti lányokat, miért 30-asokra buknak. Javarészt azok már foglaltak, vagy pont mivel szabadon kapuzárási pánik miatt több lyukat lékelnek hetente mint mások. meg ilyen dumák hogy komolyabbak mint a huszonévesek. ja persze, komolyabban hazudnak. :D
5/22 anonim válasza:
Most kajak statisztikát vársz tippelve? GYAKORIKÉRDÉSEKEN? Hát jó, legyen 60%...
6/22 A kérdező kommentje:
17-24 éves lányokra gondolok..
2013. jún. 10. 12:46
7/22 anonim válasza:
20-40 év közötti férfiak egyáltalán nem öregek,pont a legjobb korban vannak,a fiatal lányok meg biztonságra vágynak,amit az idősebb férfiaknál jobban megtalálnak.10-15 év korkülönbség szerintem még simán elmegy.
8/22 anonim válasza:
Akárhány százalék is, én biztosan köztük vagyok :D
10/22 anonim válasza:
Nem sok.Inkább a pénzük miatt vonzódnak a legtöbben az ilyen korú pasikhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!