Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lány idősebb férfiakhoz vonzódik, ennek lehet az oka, hogy az anyja még gyerekként elhagyta őt?
Minden bizonnyal. A Karcsika meg azért önti le benzinnel és gyújtja meg a macskákat, mert a nagyanyja vasárnapra karalábélevest főzött a megbeszélt tyúk helyett.
Szerintem írj róla egy könyvet.
Egyedi esetben akár még összefüggés is lehet (gondolok itt arra, hogy a hiányzó gondoskodást várja el az idősebb pasitól), de általános értelemben egy lány nem azért vonzódik az idősebb pasikhoz, mert bármelyik szülője elhagyta volna vagy nem törődött volna vele.
A lányok előbb érnek, éppen ezért gondolkodásmódban egy idősebb pasit jobban közel érez magához, komolyabb dolgokat várhat el tőle, mint egy korabelitől. Illetve egy idősebb pasi már azért határozottabb, céltudatosabb, tapasztaltabb és ez is imponálhat a lánynak.
Előttem szóló... szerintem semmi beteges nincsen ebben a kérdésben, ez egy nagyon is fontos kérdés, egy elég gyakori jelenségről van szó, amire nagyon sokan keressük a választ, nők, férfiak egyaránt.
A kérdezőnek: Nekem az a véleményem saját tapasztalatból, hogy igen, egy fiatal lány vonzódhat egy (akár sokkal) idősebb férfihoz azért is, mert a családi élete majdnem nulla volt. (mármint a szülőkkel) Apja elhagyta őket, ameddig velük is volt ivott, balhézott és nem törődött a feleségével, a gyerekekkel még kevésbé.
De ugyanakkor az is érdekes, hogy némelyik lány megkapta a szülői szeretetet és törődést, mégis az idősebb férfiakhoz vonzódik lelkileg-testileg egyaránt. És ez teszi érdekessé és bonyolulttá a kérdést. Mert ugye ezek szerint nem lehet a dolgot kizárólag a szülői szeretet hiányának a számlájára írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!