Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom mondta, hogy odaköltözhetnék hozzá az albérletébe, nagyon szeretnék vele élni, de nekem még nincs keresetem. Hogy kéne döntenem?
Az van,hogy a párom egy albérletben lakik egyedül,és mondta hogy odaköltözhetnék hozzá. Ő már végzett a sulival és dolgozik,egyedül fizeti a lakás költségeit és a kajáját is,stb. Én viszont egyetemre járok,még van 1 évem,és dolgozni sem nagyon lenne lehetőségem elmenni suli mellett,mivel bejárós vagyok,sokat utazom,max éjjelre tudnék melót vállalni,de akkor meg semmi értelme odaköltöznöm,hisz soha nem lennénk együtt... De így meg kicsit kellemetlenül érezném magamat,hogy semmit nem fizetek bele az albérletbe. Viszont nagyon szeretnék vele élni,főleg mert keveset tudunk találkozni,és úgy legalább többet lehetnénk együtt. Szerintetek mi lenne a korrekt döntés? Max az ösztöndíjamból tudnék havi 5ezret beleadni,de az nem hiszem h sokat számítana...:(
20/L
na, ezt mondd el szépen neki is!
amúgy az 5000 Ft is pénz, és legalább látná, hogy azért próbálkozol te is beszállni.
költözz oda
a háztartással meg kompenzálod
az ötös is valami ne becsüld le!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!