Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy mentőápol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy mentőápolóval?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy aranyos fiúval, de sajnos most mentőápoló munkája van csak. Igaz van egészségügyi diplomája csak szakmájába még nem tudott elhelyezkedni és azt mondta még jó pár év, de addig mentőzik. És nem tudom, aki az eü-be dolgozik az elég kevés pénzt kap, ő is 90-et jó ha megkap majd. Jó nem fontos a pénz, de azért nekünk nőknek kell az egzisztencia és hát egy egészségügyben dolgozó pláne mentőápoló nem fog keresni olyan sokat.
2013. jún. 6. 10:59
1 2 3 4 5 6
 51/60 Yggdrasil válasza:
100%

"Nem csinálok semmiz munkanélkül vagyok, de ez nem is baj, mert szerintem nincs egyenjoguság a nők tudjanak főzni, amit ma a női társaim nem tudnak ÉN TUDOK. És ... ami fontos a férfinak szexuálisan is teljesen ki tudom elégiteni. Én csak annyit kérek, ami a férfi feladata lenne, hogy hozza haza a pénzt és tegye le az asztalra"

1. Lehet, hogy a te köreidben a nők nem tudnak főzni. De ez úgy a nők kb. 99%-ára nem igaz. Sőt, más a főzés mellett dolgozik, gyereket nevel, nem pedig otthon b@ssza a rezet és várja, hogy kitöröljék a fenekét.

2. Jól ki tudod elégíteni a pasit vs. adjon pénzt, tartson el. Erre van egy találó szó a magyar nyelvben, ugye rájössz magadtól is?

3. Vegyél vissza az arcodból.

4. Tanulj meg helyesen írni.

(5. A fb-on már mémként terjed, mekkora egy ordasnagy hülye vagy.)

2013. jún. 27. 22:29
 52/60 deretke válasza:
Hát ezt marhára elkúrtad..... Remélem az élet majd felpofoz. Ennyit ér az a kibebaszot sok megrendezett "valóságshow" hogy ne reklámozzak mert még valaki abba is beleköt. De szerintem a többiek értik... Te meg pukkadj meg hogy mikre gondolok, mert összetéveszted a való élettel. Pont most adtak ki egy könyvet amit a mentősökről szól... Olvasd el, mit tesz azért a 90ezerért...
2013. jún. 27. 22:57
 53/60 Yggdrasil válasza:

Deretke, engem érdekelne ez a könyv, megmondanád a címét?

Köszönöm szépen előre is!

2013. jún. 27. 23:24
 54/60 deretke válasza:
Priviben elment
2013. jún. 27. 23:44
 55/60 anonim válasza:

45. hozzászóló!

Sajnos egyet kell értsek veled, bár tisztelet a kivételnek, szinte majdnem mind ilyen!

Sajnos nem csak az ápolók, hanem a kivonulók közül (gkv, tiszt, orvos) is szinte mindenki...

egy mentőtiszt lány

2013. jún. 28. 05:36
 56/60 anonim válasza:
100%
Sajnálom a kérdezőt az értékrendje miatt. 13 éve élek egy mentőssel, akivel menet közben össze is házasodtunk. Valóban nem keres sokat a mentőknél, de van két mellékállása, így tisztességes jövedelmet hoz haza. És jééé: én is sokat dolgozom, és jól keresek, és tudok főzni, és rendben tartani a háztartást, stb. Valóban nem könnyű anyagilag, megküzdöttünk rendesen azért, hogy legyen otthonunk, és egy normális életszínvonalunk. EGYÜTT teremtettünk és teremtjük folyamatosan az egzisztenciát. Nincsenek tengerparti nyaralások, nincs luxusautó, nincs névnapra gyémánt nyakék. De nem is kell. Mi egymás társaságát élvezzük, boldogok vagyunk, ha sikerül néhány napot szabaddá tenni, amit együtt tölthetünk. Ez a fontos. Meg az a fontos, hogy mennyire büszke vagyok rá, amikor megállítja valaki az utcán, hogy "te mentetted meg a férjem/apám/gyerekem életét, és azóta is velünk van". Ez, és a férjem csodálatos természete kárpótol mind az anyagiakért, mind a külön töltött éjszakákért, hétvégékért, karácsonyokért. Ez így működik. Ha meg valaki már az ismerkedésnél a pénzt nézi, akkor inkább hagyja a fenébe az egészet, és várja meg, amíg szerelmes lesz és nem a pénz fog számítani. Vagy, ha nem akar szerelmes lenni, akkor fogjon magának gazdag embert, és szegény mentőst hagyja meg másnak, aki majd tényleg önmagáért fogja szeretni.
2013. jún. 28. 09:55
 57/60 anonim válasza:
100%
Igazábol sztem normális emberben nem tevödik fel egy ilyen kérdés hacsak nem egy anyagias gyökér.Ennek nem erröl kéne szolnia hogy azért nem járok valakivel mert ez meg az a foglalkozása.Tetszik tetszik nem tetszik nem tetszik tök mindegy mivel foglalkozik.Ez a baj a mai világgal hogy akik az életüket teszik kockára nap mint nap számukra ismeretlen emberekért és ezzel hálálod pl te is meg ezt a fajta önfeláldozást hogy azért mert mentöápolo"CSAK" nem járnál vele.Picit gondolj bele szted mi is egy mentöápolo minden napi feladata amikor szolgálatban van?Én Tűzoltó vagyok és elég gyakran találkozom olyan emberekkel akiknek foggalma nincs arrol hogy mi mit is csinálunk pedig 1 laktanya sincs bezárva a látogatok elött és ezek szerint ez a Mentösökre is igaz.Elég elszomorito hogy a régen Dicsöségnek számito eggyenruhásokat elég sokan igy lenézik pedig sokkal többet tesznek nap mint nap érted mint te azt gondolnád csak mert nem rolluk zeng a TV rádio egész nap még teszik a dolgukat és csak annyit akarnak hogy megbecsüljék öket.
2013. jún. 28. 10:27
 58/60 anonim ***** válasza:
55os tisztleány, mindenki tudja...nekem meg mesélik :D
2013. jún. 28. 17:08
 59/60 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező, értem amit írsz hogy a férfi hozza haza a pénzt, de a mai világban ez nem így megy. Írtad, hogy te csak annyit szerettél volna kérdezni, hogy összejönne-e valaki egy mentőápolóval, de utána kifejted a véleményed, hogy jajj istenem mennyire keveset keresnek. Ha ez a véleményed, és téged egy férfi tartson el, akkor ne őt válaszd. Viszont ha tartalmas, szép kapcsolatot szeretnél, akkor gondolkodj el azon amiket írtál. Nem a pénztől lesz valaki hűséges, odaadó társ. Már önmagában az elmond sok mindent róla hogy MENTŐÁPOLÓ. Az egyik legönzetlenebb munka. Az én párom is mentőápoló. Nem vet fel a pénz, de megélünk. Nem felvágósan, de szépen. Van mindenünk. Gondold át....
2013. júl. 14. 06:18
 60/60 Doki. ***** válasza:
100%

NE! Az ő érdekében ne! Mert te egy k*r va vagy és nem érdemled meg őt...

Üdv egy mentődolgozó

2013. júl. 19. 17:34
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!