Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy mentőápolóval?
"Nem csinálok semmiz munkanélkül vagyok, de ez nem is baj, mert szerintem nincs egyenjoguság a nők tudjanak főzni, amit ma a női társaim nem tudnak ÉN TUDOK. És ... ami fontos a férfinak szexuálisan is teljesen ki tudom elégiteni. Én csak annyit kérek, ami a férfi feladata lenne, hogy hozza haza a pénzt és tegye le az asztalra"
1. Lehet, hogy a te köreidben a nők nem tudnak főzni. De ez úgy a nők kb. 99%-ára nem igaz. Sőt, más a főzés mellett dolgozik, gyereket nevel, nem pedig otthon b@ssza a rezet és várja, hogy kitöröljék a fenekét.
2. Jól ki tudod elégíteni a pasit vs. adjon pénzt, tartson el. Erre van egy találó szó a magyar nyelvben, ugye rájössz magadtól is?
3. Vegyél vissza az arcodból.
4. Tanulj meg helyesen írni.
(5. A fb-on már mémként terjed, mekkora egy ordasnagy hülye vagy.)
Deretke, engem érdekelne ez a könyv, megmondanád a címét?
Köszönöm szépen előre is!
45. hozzászóló!
Sajnos egyet kell értsek veled, bár tisztelet a kivételnek, szinte majdnem mind ilyen!
Sajnos nem csak az ápolók, hanem a kivonulók közül (gkv, tiszt, orvos) is szinte mindenki...
egy mentőtiszt lány
NE! Az ő érdekében ne! Mert te egy k*r va vagy és nem érdemled meg őt...
Üdv egy mentődolgozó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!