Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti összejönnétek egy mentőápolóval?
"Nem csinálok semmiz munkanélkül vagyok, de ez nem is baj, mert szerintem nincs egyenjoguság a nők tudjanak főzni, amit ma a női társaim nem tudnak ÉN TUDOK. És házimunkában is otthon vagyok, valamint, ami fontos a férfinak szexuálisan is teljesen ki tudom elégiteni. Én csak annyit kérek, ami a férfi feladata lenne, hogy hozza haza a pénzt és tegye le az asztalra"
20 évesen főzök,mosok,takarítok, ISKOLÁBA JÁROK ÉS TANULOK ÉS DOLGOZOK,persze elég jól is keresek,de nem az a lényeg.....a te fajtádat utálják legjobban. fúj.
és majd amikor a férjed erre hivatkozva mindennap seggből szájba akarja, akkor gondosan meg is adod neki gondolom. :-)
Egyenjogúság van, bármennyire is nem tetszik. Te max egy qrvával vagy egyenjogú.
Te a dagadt kopasz idióta fogyatékos de még is dúsgazdag 20 millás BMW-üjkbe való csaj vagy.
De egy normális pasinak sosem fogsz kelleni.
Érdekes. A mentődolgozók, mégha kőkeményen is de megdolgoznak a családjukért és a párjukért. Nem ismerek olyan kollégát akinek ne lenne másodállása és ne tenné le az asztalra amit le kell. Aki ebben dolgozik annak eszerint kell választania párt is. Olyan ember mellett tudja csak megtalálni a boldogságot, aki elviseli azt, h a kedvese nem kel fel mellette minden éjjel, hiszen lehet, hogy éppen szolgálatban van. Lesz olyan karácsony amikor az apuka éppen valahol az utcán szirénázik, miközben a feleség és a gyerekek díszitik a fát. És igen meg kell nézni minden forintot hova megy. Ez mind mind velejárója a mentőnek. Emellett nem fogtok Hawaiion nyaralni az egészségügyi bérből, de kőkemény munkával akarással meg lehet teremteni az otthont. Rögös út, de meg lehet oldani. Nem kevés boldog házastársat, vagy boldog kapcsolatban (én is ezek közé tartozom) élő mentődolgozót ismerek. A leírásod alapján viszont jobb ha tényleg valami más foglalkozást végző palit keresel magadnak.
Üdv
Egy mentő
Hát kislány, ebbe a kérdésbe csúnyán beleszaladtál :D :D :D
Sok sikert a kimagyarázásához (nem fog menni)
Üdv
Egy mentődolgozó
Én mentőápoló voltam. Sajnos párszor kerültem hasonló helyzetbe, hogy az "egzisztencia" miatt lett vége a kapcsolatomnak. Sajnos az a pénz amit kerestem épp elég volt ahhoz, hogy ne kelljen nélkülöznöm. Nekem nem volt olyan szülői hátterem, mint sokaknak, voltaképp beteg édesanyámon is én segítettem. Voltak olyan időszakok, hogy a mentőzés mellett más munkát is elvállaltam, némelyikért fizettek, valamelyik önkéntesmunka volt. Simán ledolgoztam 230-250 órát egy hónapban. Emellett a párkapcsolatra nem jutott időm. Sajnos sokszor fordult velem elő, hogy azért nem mentünk el valahova, vagy épp nem terveztem semmi programot, mert nem volt rá pénzem. Csak reménykedtem, hogy egy nap találok valakit, aki mindezt megérti és elfogadja.
Most jelenleg külföldön élek, több mint egy éve. Egyedül. Nem egy leány álom, de még mindig jobb, mint otthon.
A kérdezőnek csak annyit, hogy: Próbáld meg eldünteni, mi a fontosabb. A pénz, vagy a becsület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!