Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy mentőápol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy mentőápolóval?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy aranyos fiúval, de sajnos most mentőápoló munkája van csak. Igaz van egészségügyi diplomája csak szakmájába még nem tudott elhelyezkedni és azt mondta még jó pár év, de addig mentőzik. És nem tudom, aki az eü-be dolgozik az elég kevés pénzt kap, ő is 90-et jó ha megkap majd. Jó nem fontos a pénz, de azért nekünk nőknek kell az egzisztencia és hát egy egészségügyben dolgozó pláne mentőápoló nem fog keresni olyan sokat.
2013. jún. 6. 10:59
1 2 3 4 5 6
 11/60 A kérdező kommentje:
Örülök hogy ennyire tudnak olvasni a GYK felhasználói vagy esetleg szövegértési problémáik vannak, mert a kérdés nem az volt, hogy mi a véleményetek erről vagy rólam, hanem az hogy ÖSSZEJÖNNÉTEK-E EGY MENTŐÁPOLÓVAL??????
2013. jún. 6. 11:29
 12/60 anonim ***** válasza:
100%

"nekünk nőknek kell az egzisztencia"

Hát kisanyám nem tudom ki vagy te, de kikérem magamnak a női nem nevében ezt az általánosítást.

Hallottál már a női egyenjogúságról?

Ha egziszetnciára vágysz, teremtsd meg magadnak, ne a pasitól várd el.

A mentőápolót meg nagyon messzire kerüld el, mert nálad sokkal jobbat érsemel.

2013. jún. 6. 11:29
 13/60 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy tudnak olvasni, és nincsenek szövegértési problémáik. Ha csak a kérdésre akartál választ, miért írtad le a gondolataidat bővebben?

Nagy hiba volt, ez volt az, ami kiverte a biztosítékot.

2013. jún. 6. 11:32
 14/60 anonim ***** válasza:
100%
Naná, hogy összejönnék vele!! Akkor is ha csak önkéntes lenne és egy fillért sem keresne!!
2013. jún. 6. 11:36
 15/60 anonim ***** válasza:
hé te nem a haverommal akarsz összejönni? mi a neve? Péter? írd meg privátban :-D
2013. jún. 6. 11:44
 16/60 anonim ***** válasza:
100%
Simán :)
2013. jún. 6. 11:46
 17/60 anonim ***** válasza:
100%
Csdálkoznak a nők hogy pénzéhes ku.rváknak nézik őket...hála neked é a hasonlókhoz mint te alakult ki ez a nézet.Kérd meg a többi nőt hogy köszönjék meg neked...
2013. jún. 6. 11:46
 18/60 anonim ***** válasza:
100%

Tök jó lenne, ha nem általánosítanál. Nem azt mondom, nekem is fontos az egzisztencia, de én ezt megteremtem magamnak, nem várom, hogy alám tegyék. Ha te ezt nem tudod megtenni, hanem mástól várod, akkor van egy rossz hírem.

:-)

2013. jún. 6. 11:52
 19/60 anonim ***** válasza:
100%

Mennyi idős ez a srác???

Attól, hogy ápoló, főleg ha van már diplomája, nem hiszem hogy nagy baj, hogy pár évig ezt csinálja, vagy ameddig kedve van. Gondolom nem a szakmája érdekel, hanem maga az ember.

Ez egy szép szakma. És máshol sincsenek túlfizetve.

2013. jún. 6. 11:55
 20/60 anonim ***** válasza:
93%

Ja, lehet, hogy anyádtól ezt láttad, azért még nem kell degradálni minden nőt a te szintedre.

Én összejönnék vele. Te viszont meg se próbáld, sokkal de sokkal jobbat érdemel egy felszínes qrvánál.

2013. jún. 6. 11:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!