Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti összejönnétek egy mentőápol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek egy mentőápolóval?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy aranyos fiúval, de sajnos most mentőápoló munkája van csak. Igaz van egészségügyi diplomája csak szakmájába még nem tudott elhelyezkedni és azt mondta még jó pár év, de addig mentőzik. És nem tudom, aki az eü-be dolgozik az elég kevés pénzt kap, ő is 90-et jó ha megkap majd. Jó nem fontos a pénz, de azért nekünk nőknek kell az egzisztencia és hát egy egészségügyben dolgozó pláne mentőápoló nem fog keresni olyan sokat.
2013. jún. 6. 10:59
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
100%
Te jó ég... Neked nem egy mentőápolóval kéne összejöjjél, hanem egy elmeorvossal, és kérvényezned kéne, a zárt osztályon történő elhelyezesédet, legalább 100 évre. De szerintem egy dekapitáció is szóba jöhet mint megfelelő alternatíva. Egyszerűen, téged és a génjeidet ki kéne zárni, a szaporodás lehetőségéből is (kasztráció). Te láttál már közelről mentőápolót? Te komolyan egy idióta vagy. Nem találok szavakat.
2013. jún. 27. 14:47
 42/60 anonim válasza:
100%
Az én vőlegényem mentőápoló. Büszkén mondom, hogy ő a legcsodálatosabb ember a világon. Nap mint nap segít az embereken, életet ment, segít ahol tud. Létezik ennél önzetlenebb hivatás? Inkább legyél büszke ha ilyen ember a párod. Valóban nem a legjobban fizető állás, de még soha nem éreztem magam ennyire biztonságban, mint mellette. Neki sem ez az egy állása van, nem is ismerek olyan mentőápolót aki egy fizetésből tartja el a családját. Lehet hogy keveset van itthon, viszont mindent megad nekem, amire szükségem van. Ha két állás árán, akkor így. Ne csak a pénzt nézd, hanem magát az embert. Ha Te egy bolti eladó lennél, mit szólnál ha valakinek azért "nem kellenél" mert "pusztán egy bolti eladó" vagy? Attól a másik még egy csodás ember. És még valamit ne felejts el: nincs annál szexibb mint egy mentőápoló az egyenruhában.. :)
2013. jún. 27. 16:18
 43/60 anonim ***** válasza:
De van annál szexibb:) Egy mentőápoló lány egyenruhában:)
2013. jún. 27. 16:21
 44/60 anonim válasza:
100%
Drága az csak egy dolog hogy kis k... vagy de szerintem a bajtinak is lesz anyi esze hogy csak jól kihasnál majd és eldob. Én mentőszakápoló vagyok jelenleg 400 ezer fölött keresek, és a jövő hónaptól amint minden papírom meg lesz ez kicsit több lesz a havi 1 milliónál, OK én már nem Magyarországon élek. Szóval szerintem hagyd a srácot keress egy bömbijében feszítő laza gyereket akinek nem tudod honnan van mindenre pénze, szülj neki egy gyereket ha elég hülye és majd pár lv mulva sírd tele a forumokat hogy bunkó meg megcsal és talán meg is üt, és semmibe vesz... és ha rajtam mulik ez "csak mentős" szintén 1m fölött keres majd egy olyan országban ahol tudnak fontossági sorrendet állítani
2013. jún. 27. 16:22
 45/60 anonim ***** válasza:
22%
Azé ne gyere ossze vele, mert az osszes kh-ban az osszes letezo noverket meg@rjak, nem hüsègesek:-)
2013. jún. 27. 16:37
 46/60 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus ribi vagy. Ez az a nagy helyzet kedveském. Mélységesen megvetem ezt a gondolkodásmódot. A szomorú viszont az, hogy a nők jelentős részénél fellelhető ez...
2013. jún. 27. 16:51
 47/60 anonim ***** válasza:
100%

" Azé ne gyere ossze vele, mert az osszes kh-ban az osszes letezo noverket meg@rjak, nem hüsègesek:-)"

Köszönjük Emese! Leülhet, elégtelen!

2013. jún. 27. 17:22
 48/60 NodameCantabile ***** válasza:
100%

AZ hogy mit kérdeztél, és arra más válaszokat kaptál az nem vonatkoztatható el attól hogy szánalmas maga a kérdés... 18 éves fejjel is van annyi eszem és erkölcsi önérzetem, hogy tudom ez nem így működik. Akiben így működnek az "érzelmek" az egy haszonleső senkiházi. Ha szereted, tarts ki mellette. Jöjj össze egy maffiózóval, és 20 év mulv kerülj börtönbe vele meg a pénzével együtt!!! A tisztességes férfi azt kéri hogy szeressék, nem a sexuális kielégítésért van a párjával...

Csak sajnálni tudlak a gondolkodásmódod miatt.

2013. jún. 27. 20:31
 49/60 anonim válasza:
100%

Válasz: NEEE és messze kerüld el szegényt. Biztos egy fárasztó szolgálat után volt, netán a másod, harmadállásából jött haza, mikor veled szóbaállt... ha együttélnétek megtudnád, hogy milyen minden nap hálát adni, hogy egyáltalán hazajön a párod, és nem csesztetni a 90ezrével.

Egy mentősfeleség

2013. jún. 27. 20:38
 50/60 anonim ***** válasza:

Végig olvasva a hozzászólásokat fetrengem a földön a nevetéstől. Ilyen hozzáállásal felejtsd el.. remélem a srác is olvasta ezt a bejegyzést.. én tisztelném a helyedben.. mert nem sok olyan mentőápoló van aki egy kib**úl fárasztó nap után képes rendizni és időt tölteni egy lánnyal.. én erdélyben vagyok ÖNKÉNTES mentőápoló immár 3 éve. Hidd el hogy nem könnyű hivatás! Ha lehet, megkérnélek hogy informálódj a mentőápoló hivatás jelentéséről és az után tedd fel a kérdést.. a mai világban nem Superman,vagy Vasember a hős.. hanem egy-egy mentőápoló-mentőtiszt,orvos.. aki vissza ad egy életet..ad mégy egy esélj valakinek!! Ő is ezek közé tartozik, életét kockára téve hogy mást megmentsen a marahasága által okozott bajból vagy figyelmetlenségből.. jobb esetben amint irtam még egy eséljt adjon! Ezt leirván azt mondom neked hogy gyere össze vele és meglátod hogy milyen jó dolog ha mentőápló barátnője vagy! Viszont ha nem változik az elvárásod akkor szerintem fuss szembe a gyorsvonattal.

üdv. egy erdélyi ÖNKÉNTES mentőápoló!

2013. jún. 27. 20:53
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!