Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Siad the undead kérdése:
Lányok, ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek az egyik keze félig hiányzik?
Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, titeket zavarna? Komoly válaszokat várok, low-ok és 13 éves újgazdag p*csák kíméljenek.2013. jún. 2. 06:11
1/18 anonim válasza:
Ha intelligens,nem nagyképű,megértő és amúgy megfog valami a kinézetében akkor simán járnék vele...a félkezű ember is ember,semmivel sem venném kevesebbnek és nem sajnálnám.21l
2/18 anonim válasza:
Én igen.
De annak, akiben ez a kérdés felmerül, nem ajánlom. Ha ilyenen képes gondolkodni, akkorvnem szereti igazán a fiút.
3/18 anonim válasza:
Igen, ha megfogna a személyisége, nem zavarna.
22l
4/18 anonim válasza:
Naná, nem a kezét, hanem a farkát kell jól használnia
5/18 anonim válasza:
Most ismerkedtem meg egy szemtengelyferdüléses pasival.
Elég szembetűnő a kancsalsága,de nem zavar. Nagyon jó fej,kedves,humoros nagyon jól érzem magam Vele. A belső értékei elnyomják a külső hibáját. Remélem lesz jövője a kapcsolatunknak!
6/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2013. jún. 2. 09:35
7/18 anonim válasza:
Simán. Múltkor utaztam a buszon, és könyök alatt hiányzott a bal keze a srácnak. Baromi jól nézett ki, haverjával beszélgetett - full normális volt, engem nem zavarna, ha megfog benne akármi is. :)
de ha már megfogalmazódik benned a kérdés, az rég nem jó. ugye lány vagy?
18L
8/18 A kérdező kommentje:
Nem, pasi. Azért tettem fel ezt a kérdést, mert nekem is hiányzik a bal karom könyök alatt...és kíváncsi voltam a véleményekre, mert volt már komoly és laza kapcsolatom is, de azokat a csajokat már ismertem, idegeneknél tök más a helyzet, vagy lenéznek és elküldenek a búsba,vagy sajnálnak, vagy egész egyszerűen tudomást sem vesznek rólam...Tök jó hogy a válaszolók közül ez senkit se zavarna,de úgy látszik felénk másképp gondolkodnak a lányok,sajnos.
2013. jún. 2. 17:54
9/18 anonim válasza:
Elég gáz ha vki emiatt lenéz. :S erről senki nem tehet , az meg a másik h bárki kerülhet ilyen helyzetbe
10/18 A kérdező kommentje:
Pedig így van...vagy lenéznek, vagy olyan mintha szégyelnének más előtt...még jó hogy a munkám kitölti a napjaim,reggel 5-től este 7-ig, ájtalában 7végén is...kevesebb csaj = kevesebb csalódás...
2013. jún. 3. 21:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!