Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti összejönnétek egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Siad the undead kérdése:

Lányok, ti összejönnétek egy olyan sráccal akinek az egyik keze félig hiányzik?

Figyelt kérdés
Mi a véleményetek, titeket zavarna? Komoly válaszokat várok, low-ok és 13 éves újgazdag p*csák kíméljenek.

2013. jún. 2. 06:11
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Fogsz találni hozzád illő lányt ! =) sok sikert! :) am mi a munkád ? :D
2013. jún. 3. 22:17
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszi, bár egyre reményvesztettebb vagyok. A munkám? Őr vagyok.
2013. jún. 4. 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:

Én nem. és se újgazdag, se tini nem vagyok, de nap mint nap a munkahelyemen találkozok kéz és lábnélküli emberekkel és tudom, mennyi mindenre nem képesek amire mások igen.

Nem nézem le őket és nem undorodok, de nem tudnám a napom maradék részében is valakinek a fokozottabb mértékű kiszolgálását végezni.

Valamiért nem lennék képes szexelni vele de ezt nem tudnám megmagyarázni miért

egyszerűen nem

2013. jún. 7. 21:29
 14/18 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor a tisztán látás érdekében: nem szorulok senkinek a kiszolgálására, vagy segítségére, így is tökéletesen meg tudok csinálni mindent, sőt csomó mindent sokkal jobban mint bármelyik egészséges ember. Ha nem néznéd le az ilyen embereket, akkor nem feltételeznéd azt, hogy folyamatosan ki kell szolgálni, stb. Azért kíváncsi lennék, te hogy boldogulnál az életben 1 kézzel, hamar feladnád az egészet, azt hiszem... Attól hogy a munkahelyeden a sok életképtelen f*sz sajnáltatja magát, az nem jelenti azt, h mindenki olyan, és segítségre szorul.
2013. jún. 8. 09:15
 15/18 anonim ***** válasza:

én őszinte voltam.

az egy dolog, hogy te csupa olyan választ vársz, hogy igen az álmaink netovábbja, akinek hiányzik ez meg az.

egy dolog, hogy van aki megbékél ezekkel a hiányokkal és ha a kapcsolat közben csonkul meg a párja nem hagyná ott, de van aki nem választana ilyen párt.

el kell viselni

ez pont olyan, mint, hogy valakinek sose kéne nagyon világos kékszemű pasi.

mert nem az az ízlése

lehet hogy sok mindenre képes vagy, de sok mindenre meg nem, amire viszont lenne, aki vágyna

2013. jún. 8. 13:23
 16/18 A kérdező kommentje:
Egy szóval se mondtam, hogy csak pozitív válaszokat várok, de az hogy őszinte voltál, az picit túlzás. Elmondtad a véleményed, ezt el is fogadtam, de a szavaidban azért lehet érezni némi lenézést...A másik meg: akármennyire próbálkoznál, nem tudnál olyan dolgot mondani, amit én nem tudnék röhögve megcsinálni, más meg igen...
2013. jún. 8. 14:36
 17/18 anonim ***** válasza:
Én ugyan nem lány vagyok, de ismerőseim között több boldog pár van ahol vagy a lány vagy a fiú sérült (kerekesszék, végtaghiány, amputáció stb.). Nem kizáró ok. Sőt...
2013. jún. 27. 14:51
 18/18 A kérdező kommentje:
Csajok,akik igennel válaszoltak: Küldenétek képet pm-be,hogy lássam, milyen kaliberű csajszik jönnének össze velem?
2013. júl. 17. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!