Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg összejönnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg összejönnétek ilyen nőkkel, mint az éjjel nappal Budapest női szereplői? Képesek férfiak összejönni ilyen nőkkel csak azért mert jól néznek ki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen borzalmasak, hisztisek, buták, önérzetesek..szörnyűek belül. De kedves férfi társaim, tényleg képesek lennétek csak azért összejönni ilyen nőkkel, mert jól néznek ki, mint pl Zsófi, Anikó?
2013. jún. 5. 00:27
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
NEM NÉZÜNK AGYMOSÓ SZART :D
2013. jún. 5. 00:28
 2/21 anonim ***** válasza:
39%
Te képes vagy megenni egy kaját csak azért mert finom? Pedig milyen hizlaló és a glikémiás indexe is magas !!!!44
2013. jún. 5. 00:29
 3/21 anonim ***** válasza:
Superman tényleg repülni, kb. ilyen szintű a kérdés.
2013. jún. 5. 00:30
 4/21 Komplikato ***** válasza:
100%

Nem. De ismertem olyanokat akik de. :D

Ennek ellenére felhívnám rá a figyelmet, hogy a műsor külföldről vásárolt licenccel megy, tehát jó részt előre meghatározott mik történnek benen.

5/21 anonim ***** válasza:
100%
mi az az éjjel nappal budapest? már többszőr hallottam róla, de nem tudom mi az, eddig az jött le, hogy valami tv műsor lehet. de én nem nézek mainstream médiát, tv-m sincsen.
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

sztem az értelmesebbje bele sem néz az ilyenekbe

de ezek a lányok csak egy-két alkalomra jók, semmi többre. Párnak a férfiak 99%-a nem ilyet keres

7/21 anonim ***** válasza:
Nekem egy kérdésem lenne... Ki az aki szerint pl Zsófika szép...? :D
2013. jún. 5. 00:39
 8/21 anonim ***** válasza:

Nem tudom miről beszélsz, de sejtem. Kb. a valóvilág 28-nál abbahagytam az ilyeneket még úgy 7-8 évvel ezelőtt. Őszintén? Le tudnám hányni őket!

Az a baj, hogy szerintem a lányok többsége olyan akar lenni, mint ők meg ezek a sztárolt p.csák. Semmi szükség erre. Egy családban legalábbis ahol pici gyerkőcök is vannak ott semmiképp. A drága kocsiban biztos jól mutat egy ilyen agyatlan "szépség" de akkor inkább veszek egy műcsajt, kevesebbet rinyál és nem kell etetni, ékszerboltba hordani :P

Fogalmam sincs hogy mitől és hogyan torzult el ennyire ez a világ, de biztos, hogy magunknak köszönhetjük.

23/F

2013. jún. 5. 00:39
 9/21 anonim ***** válasza:

Én nem. De a motorosfűrészem talán...

Jed Sawyer

2013. jún. 5. 00:40
 10/21 anonim ***** válasza:
Mindkét nem képviselteti magát minden értelmi színvonalon. Az csak jó, ha nincsenek nagy eltérések, mert az egyik nagyon szenvedne.
2013. jún. 5. 00:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!