Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg összejönnétek ilyen nőkkel, mint az éjjel nappal Budapest női szereplői? Képesek férfiak összejönni ilyen nőkkel csak azért mert jól néznek ki?
Nem. De ismertem olyanokat akik de. :D
Ennek ellenére felhívnám rá a figyelmet, hogy a műsor külföldről vásárolt licenccel megy, tehát jó részt előre meghatározott mik történnek benen.
sztem az értelmesebbje bele sem néz az ilyenekbe
de ezek a lányok csak egy-két alkalomra jók, semmi többre. Párnak a férfiak 99%-a nem ilyet keres
Nem tudom miről beszélsz, de sejtem. Kb. a valóvilág 28-nál abbahagytam az ilyeneket még úgy 7-8 évvel ezelőtt. Őszintén? Le tudnám hányni őket!
Az a baj, hogy szerintem a lányok többsége olyan akar lenni, mint ők meg ezek a sztárolt p.csák. Semmi szükség erre. Egy családban legalábbis ahol pici gyerkőcök is vannak ott semmiképp. A drága kocsiban biztos jól mutat egy ilyen agyatlan "szépség" de akkor inkább veszek egy műcsajt, kevesebbet rinyál és nem kell etetni, ékszerboltba hordani :P
Fogalmam sincs hogy mitől és hogyan torzult el ennyire ez a világ, de biztos, hogy magunknak köszönhetjük.
23/F
Én nem. De a motorosfűrészem talán...
Jed Sawyer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!