Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg összejönnétek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg összejönnétek ilyen nőkkel, mint az éjjel nappal Budapest női szereplői? Képesek férfiak összejönni ilyen nőkkel csak azért mert jól néznek ki?

Figyelt kérdés
Egyszerűen borzalmasak, hisztisek, buták, önérzetesek..szörnyűek belül. De kedves férfi társaim, tényleg képesek lennétek csak azért összejönni ilyen nőkkel, mert jól néznek ki, mint pl Zsófi, Anikó?
2013. jún. 5. 00:27
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Ki az aki szerint pl Zsófika szép."

Mondj rám, amit csak akarsz, de ha olyan barátnőm lenne, mint ő (azaz Kovács Dóra), én összetenném a két kezemet.

2013. jún. 5. 01:02
 12/21 anonim ***** válasza:
Hát ezer szerencse, hogy más fogalmunk van a szépségről... A teste oké, de az arca... -_-
2013. jún. 5. 01:28
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem nézem ezt a darab sz*rt.
2013. jún. 5. 01:29
 14/21 Aladárkiss ***** válasza:
Nem szeretem az ilyen agymosós műsorokat. Bár egyszer kétszer belenéztem kíváncsiságból. Semmi értelme ennek, mindenki aki ebben a műsorban szerepel csak leégeti magát egy ország előtt. Kecsegtető a havi fél millás fizetés ezért a szerepjátékért, de én akkor sem vállalnám be. Mindenki azt mondja nem minden a külső pedig igen. Mindenki legyen fiú vagy lány külső alapján választ párt és utána a belső feltérképezése jön. Te is arra törekszel ha elmész a boltba almát venni, hogy a legszebbet vedd le. Na párkeresésnél is mindenki ezeket veszi figyelembe. Törekszel, hogy szép barátnőd legyen. A két lány közül kellene választani akkor Anikót választanám mert ideál szempontból ő áll hozzá a legközelebb.
2013. jún. 5. 07:08
 15/21 A kérdező kommentje:

14.

Csak sok olyan ember van aki megveszi a hibás almákat is és meghámozza, hogy szép legyen

2013. jún. 5. 10:28
 16/21 anonim ***** válasza:
A kérdés lényege gyakorlatilag, hogy járnék-e olyan lánnyal, aki betanult és megírt szöveget mond? És betanult műdrámát játszik el, de azt is szarul? :) Hát az ájdontinkszós. :)
2013. jún. 5. 10:28
 17/21 anonim ***** válasza:
Sztem pasija válogatja. Aki hasonló érzelmi és értelmi szinten van, mint az ilyen típusok, vagy akinek a külső számít inkább (legyen kivel villogni, hogy hú, milyen fullos teste van, közben még véletlenül se legyen nálam okosabb, mert az ciki-típusok), azok simán. Azok is, akik csak egy éjszakára keresnek maguknak vkit. Az értelmesebb férfiak messziről kerülik az ilyeneket.
2013. jún. 5. 12:30
 18/21 anonim ***** válasza:
én nem nézek ilyen médiaszutykot
2013. jún. 5. 15:11
 19/21 Aladárkiss ***** válasza:
15, ahogy mondod.
2013. jún. 6. 07:03
 20/21 anonim ***** válasza:
Én nem járnék. Úgy a barátaim ízlését ismerem nagyjából, ők sem járnának. Inkább egy aranyos csaj, akivel tényleg elvan az ember. A barátnőm biztos nem kerülne be a műsorba, mert teljesen más stílusú (teltebb), de nekem ő tökéletes :D És a hozzá hasonló lányok jönnek be.
2013. jún. 6. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!