Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy bízzak meg így egy fiúban is?

Figyelt kérdés

Én egy 18 éves lány vagyok,akinek sosem volt még barátja(lehet ezek miatt).

Szóval a történet ott kezdődik,hogy van egy Anyám és egy Apám. Anya és Apa 20 évig éltek együtt házasságban. Mielőtt ez a házasság létrejött volna Apámnak volt egy nagy szerelme úgy 16-18 éves koráig. Apu 20 évesen megismerte Anyámat és rá pár hónapra el vette feleségül,mert Anyu teherbe esett. 20 évig éltek "elvileg boldogságban" ,majd Apu találkozgatni kezdett a tini kori szerelmével. Szerintem megcsalta Anyut,ha gyakorlatilag nem lélekben biztos,mert hónapokon át találkozgattak,beszélgettek mobilon. Most Apu nem lakik velünk,miután kiderült ez az egész.

A másik "story" meg nekem van egy nővérem aki 2 éve járt egy fiúval 1 évig. Elvileg szerelmes volt a nővérembe a fiú,a nővérem egyértelműen odáig volt ,mivel ő volt aki elvette a szüzességét,tehát első komoly kapcsolat. A fiúnak volt egy "elvileg legjobb lánybarátja" aki mellesleg az osztálytársa volt 4 éven keresztül ,majd mikor a nővéremmel járni kezdett hirtelen az "legjobb lány barátnak" is kellett a fiú. Majd 1 év után megcsalta a nővéremet,ezzel a lánnyal és máig is együtt vannak(2 éve).

Kérdezem én ,ezek után,hogy legyen egy barátom is?

Hogy merjek szerelmes lenni,mivel elvileg nekem is kijár az első "komoly kapcsolat,esetleg szerelem nem?"

Ezek a dolog elég mély benyomást tettek rám,mivel még 16 éves voltam akkoriban mikor ezek megtörténtek. De a mai napig emlékszem minden szóra,amikor Apám közölte Anyámmal ezt a hírt és emlékszem Anyám fájó,szívig fájó sírására is .

Apu egyszer értem jött a suliba és beszélgettünk és elmondta az én 16!!! éves fejemnek,hogy ő 20 évig a tini kori szerelmébe még mindig szerelmes.

-De hát magamban azt kérdeztem,hogy élhetett 20 évig házasságban ,két gyerekkel MIND EZT SAJÁT MAGÁT ÉS MINDENKIT MEGHAZUDTOLVA?

Majd miután ezt végig gondoltam ott a kocsiban ,azt mondta,hogy 20 év után neki is kijár a boldogság.

Úr Isten gondoltam magamban ,20 évig Anyu feleslegesen mosott rá,főzött neki minden nap,a házat minden nap takarította,miközben Apu egy másik csajjal lenne,ha tehetné.

Bocsánatot kérek,hosszú lett tudom és remélem lesznek válaszok is:)

2013. jún. 5. 08:48
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Nem minden fiú ilyen, de oda kell ügyelned nehogy rossz kapcsolatba menj bele.
2013. jún. 5. 08:51
 2/18 anonim ***** válasza:

Egyrészt gondolj arra, h te nem ilyen embert fogsz ki, másrészt pedig ne a környezetedet nézzed ezzel kapcsolatban, vagy kérdezd meg, h láttak-e jeleket, amikből így utólag megmondanák neked, h mire figyelj.

Mondjuk apud esete az más, ott még valamennyiből szép dolog is volt tőle, h anyuddal maradt, mert lehet sokan otthagyták volna, ha nem szerelmesek, de a szépet persze nem látja benne senki.

2013. jún. 5. 08:59
 3/18 anonim ***** válasza:
Sajnos kedves kérdező gyakori eset amit írsz, ilyen az élet. :( De emiatt ne dobd el magadtól a boldogságot! Hátha Te jó példa leszel és megbizható rendes fiút találsz! Ne félj ettől igy előre! Csak légy óvatos...sok sikert kivánok!
2013. jún. 5. 09:00
 4/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Két olyan példát írtál, ahol a férfi élete első nagy szerelme miatt hagyta el párját (anyádat ill. nővéred).

Környezetemben azt tapasztalom, hogy a férfiak életük első nagy szerelme mellett sokkal jobban kitartanak, mint bármely más nő mellett, azt képesek több év után is visszafogadni. Ha ez annak idején egy beteljesületlen szerelem volt, akkor egész életüket felborítani azért, hogy az első szerelmükkel összejöhessenek.

2013. jún. 5. 09:03
 5/18 anonim ***** válasza:
Nézd az élet elég bonyolult és bizony nagyon sok házasság megy tönkre,közel 50% elválik később,de ez nem azt is jelenti,hogy a másik 50% boldogságban öregszik meg persze ha megélik az öregkort mert most is kb.800 ezer özvegy él ebben az országban.A rossz tapasztalataid nem szabad, hogy kivetítsd a saját életedre,neked lehet ,hogy boldog életed lesz egy férfi mellett.Az élethez szerencse is kell.Az se biztos ,hogy az első nagy szerelmed lesz majd az életed párja,sőt valószínű hogy nem úgy lesz,de próbálkozz szerezz tapasztalatokat ismerkedj fiúkkal,aztán hogy milyen lesz az életed az sok mindentől függ majd.Sok szerencsét!
2013. jún. 5. 09:08
 6/18 anonim ***** válasza:
Igen szomorú történet, valós alapokkal, én is hallottam hasonló storykról. De egybe gondolj bele, hogy nem minden fiú ilyen. Te pechből pont kifogtál 2 ilyet a közelben.
2013. jún. 5. 09:09
 7/18 anonim ***** válasza:
úgy van, ahogy 09:03 mondja, de lehet, hogy épp te leszel majd olyan szerencsés, hogy egy férfi első nagy szerelme legyél, aki kitart melletted.
2013. jún. 5. 09:19
 8/18 anonim ***** válasza:

Vannak önző emberek és azoknak vannak rossz döntései, amivel megbántanak másokat, de ezekből arányaiban ugyanannyi férfi van, mint nő.

Azt egyetlen férfi sem tudja garantálni, hogy örökké veled marad, de amíg ezen agyalsz, azokat a pillanatokat sem fogod észrevenni, amikor belebotlasz a valós szerelem lehetőségébe.

2013. jún. 5. 09:33
 9/18 anonim ***** válasza:

Szerintem meg koncentrálj az élet más és jó oldalaira, és ne üldözz egy ilyen bárgyú álomképet mint a szerelem.

Hidd el tudom mit beszélek.

35 F

2013. jún. 5. 09:37
 10/18 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező.

Még egy kicsit fiatal vagy és még keveset tapasztaltál, de Te is nagy valószínűséggel bele fogsz futni olyan kapcsolatba, ami nem fog működni. Apukád 20 évig veletek volt kitartott mellettetek, felnevelt titeket, elindított az életetekben. Már elég nagyok vagytok ahhoz, hogy megértsétek, idővel elfogadjátok, hogy anyukátok egy szinten szerette, de sajnos nem szerelemből. Ilyen van. Ezért apukád nem rossz, sőt tiszteletre méltó, hogy felnevelt titeket. Ne ítéld el apukád, nem érdemli meg.

A megcsalás egy másik oldal. Ilyen van, volt és lesz. Lehet, hogy téged is meg fognak csalni nem tudhatod. Ha igen, akkor túl teszed magad rajta és mész tovább. Ne ragadj le fogadd el, hogy apukád döntött valahogy, a nővéred barátja is döntött valahogy.

És attól mert az apukád nem szereti anyukádat, attól meg az apád marad és Téged biztos vagyok benne, hogy szeret.

2013. jún. 5. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!