Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan bizzak magamban?
Nagyon feltekeny vagyok,valoszinu azert,mert nem vagyok megelegedve magammal. Lassan 9 honap alatt 3x volt nelkulem szorakozni,azon kivul egyutt mentunk. De a kozeljovoben lesz egy esemeny,amire semmi keppen nem szeretnek menni,viszont ott lesz az exe(akire okkal vagyok feltekeny) meg olyan lanyok,akikkel ö regebben kavart,bejottek neki kozvetlen elottem... a kapcsolatunk alatt hazudott nekem,megbocsajtottam de felek nem valtozik,elottem ha kapcsolatban volt is flortolgetett. Azt mondja,velem szembe ilyenre nem lenne kepes,de felek,hogy egy lany odamegy hozza,vagy a tarsasagba lesz olyan,akivel szimpatizal es elo.jon a regi enje. Plane reszegen.
Mit tegyek,hogy eltereljem valahogy a gondolataim? Szeretnek megbizni benne,de nem sikerul,allandoan elmeleteket gyartok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!