Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy bízzak magamban?
Egyáltalán nincs önbizalmam,nem vagyok magabiztos,nem bízok magamban,és emiatt nincs barátom se,és nem tudok összejönni senkivel sem,és ez már teljesen kiborít,és elegem van!!!:(
Most is van egy srác,már hónapok óta tetszik,és majd megörülök érte,annak ellenére,hogy még egyszer sem beszélgettünk,és elég jól ismerem innen-onnan,és nagyából tudom hogy milyen.Soha nem találkoztam még ilyen fiúval,és nem is fogok,ebben biztos vagyok,mind külsőleg,mind belsőleg nem hasonlítható senkihez.Na a lényeg,hogy a több hónap alatt össz-vissz párszor elkaptam a tekintetét,és szemeztünk,de semmi több.Az a baj,hogy nem bízom magamban,és tudom,hogy ő bárkit megkaphatna,akkor miért pont én kellenék neki!?Igazából már csomó alkalmam lett volna megismerni,de nem merem.Nem tőle félek,hanem nincs elég önbizalmam(nem csak ilyen esetben).Remélem megértitek a problémám,és tudtok segíteni,mert már annyi lehetőséget szalasztottam el,és Őt most nem akarom elveszíteni!!
17/L
Kocsmába nem éppen:)
Máshová igen,de ritkán van olyan,hogy egy helyre megyünk szórakozni,meg ő nem is olyan típus.Suliból ismerem:)
csak sulitárs nem osztálytárs? hm.. akkor pl. ha vannak közös barátaitok amikor dumálnak a folyosón te is odamehetsz beszélgetni, esetleg 1-2 tényleg jó barátot beszervezni h ők lassan menjenek arrébb amig 2en nem maradtok:) de igen, itt nincs más megoldás, jelezz neki 1értelműen vagy kezdeményezz. még mindig jobb ha megpróbálod, és esetleg nemet mond , mintha meg se próbálod és egész életedben bánod utána! de azért vigyázz ne legyél túl rámenős, azt sem szeretik a fiúk:) Úgy értem ne magadhoz hívd át tanulni első körben mert még félreérti :D
Remélem tudtam segíteni valamit, egyébként együtt érzek veled én is nagyon félénk típus voltam régen, mára már sikerült levetkőznöm kissé ; de az önbizalmam még mindig elég kicsi :/
18/L
Köszönöm a válaszokat!:)
Csak sulitárs,de vannak közös ismerőseink,csak sajnos én is mindig sietek,dolgom van,meg ő is általában,vagy bent ül a teremben.Igazad van,jobb ha megpróbálom,és nemet mondd,mintha meg se próbálnám,és utána egész életemben bánnám!
Megpróbálom összeszedni minden bátorságomat!:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!