Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom lezarni magamban hogy egykoron ejtettek?
Figyelt kérdés
2013. ápr. 6. 20:25
1/3 anonim válasza:
Engem is ejtettek nem is egyszer. Örökre bizalmatlan lettem. Ebben a hónapban lesz 7 éve, hogy egyáltalán nem érdekel a másik nem. Ezt soha nem lehet lezárni, soha. A kétely a gyanú mindig ott lesz a gondolataidban. Így pedig nem érdemes új kapcsit kialakítani én már nem akarom megtenni soha!
2/3 A kérdező kommentje:
Hat valahogy igy vagyok vele en is.
2013. ápr. 7. 11:38
3/3 anonim válasza:
Az első (férjem) után (lelépett egy másikkal) öt évig nem álltam szóba senkivel, de úgy öt év után (még húszonéves voltam) el kezdett hiányozni az, hogy valaki átöleljen, hozzám bújjon (most éppen nem a szexre gondolok)megpusziljon, vagy megcsókoljon. Érdekes módon ezt érződhetett rajtam, mert nemsokára jött valaki akibe ellenálhatatlanul belezúgtam. Pont olyan volt amilyet én elképzeltem. Ritka! Szóval összejöttünk, sokkal jobb volt vele minden mint a férjemmel. 13 évig voltunk együtt, de elmondhatom, hogy az én nem normális féltékenykedéseim miatt hűlt ki a kapcsolat és végül ő is lelépett azzal akire mindig féltékeny voltam! Na ezek után nem lehet felállni úgy gondolom. Már nem is akarok. Elegem volt belőlük, Igaz most már közel vagyok az 50-hez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!