Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit kerestek egy fiúban?
Figyelt kérdés
ha megláttok egy fiút, mit néztek először és hogy döntitek el, hogy helyes-e?2013. máj. 1. 17:29
1/10 anonim válasza:
én a férfit keresem benne ha az nincs meg akkor ez van :D
2/10 anonim válasza:
Összhatás. Test és arc, és az a bizonyos megfogalmazhatatlan kisugárzás.
24N
3/10 anonim válasza:
alak, kisugárzás, haj, közelröl meg MOSOLY... egy szép mosollyal le lehet venni engem a lábamról :D
4/10 anonim válasza:
Én először az arcát, azon belül a szemét nézem meg. Aztán a haja, mosolya stb..
6/10 anonim válasza:
A ruháját, a stilusát:) a haját, a szemét, az arcát. ha van akkor a kiegészítőket is:)
7/10 anonim válasza:
Lelkitársat, családapát, barátot, partnert.
Kinézet szempontjából főleg arc a fontos, meg hogy ne legyen nagyon nagyon elhízva. Soványság nem baj és némi plusz sem. :)
8/10 A kérdező kommentje:
ezalatt az izmokra gondoltal? mert arra is kivancsi vagyok hogy melyik izmot nézik. a másik az az hogy nagy probléma ha a lány pár centivel magasabb a fiunál?
2013. máj. 1. 18:17
9/10 anonim válasza:
Szemeit, mosolyát , kezét , haját , ezután a többit , ja és ami a legfontosabb a személyisége. Legyen kedves , okos vicces. Lehessen vele jókat dumálni de legyen poénos .
10/10 anonim válasza:
én nem vok kövér, ápolt vok, sosem voltam szerelmes, sosem talál rám, megszoktam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!