Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg végleg vége lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Két éve egy hónapja pár napja vagyok 1ütt a barátommal, vagyis voltam... Szoktunk veszekedni mindenhol szoktak, de nemjöttem ki a haverjával. Nekem sose volt szimpatikus, de próbáltam jó képet vágni a dolgokhoz. Kicsit messzebb lakunk egymástól 45 perc busszal, így általában csak 7végén vagyok ott, ezt jóltudta a haverja is, hétköznap találkoztak elmentek ide-oda, persze voltak napok mikor otthon ült velem msnezett, de attól kicsit besokalltam mikor én ottvoltam direkt átjött még akkor is és amikor pl épp az ágyban ügyködtünk ő akkor is az ablak alatt szólítgatta a barátomat h menjen le legalább szívjon el vele egy cigit... Egyszer mikor összekaptunk barátommal hazaküldött és átment a kis haverjához, nemtudom miket mesélt rólam, de másnap hajnali 4kor hívott a srác és elhordott minden aszemét ribäncnak, h én csak arra kellek a barátomnak h megbässzon stb. Na itt telt be végleg a pohár, aztmondtam barátomnak válasszon ha a haverjával találkozni akar akkor felejtsen el, és ha velem akar maradni akkor ne találkozzon a haverjával. Ez a dolog ment is 1 hónapig, persze nemis nagyon ment el ezidőalatt sehová mert mindenhogyan leellnőriztem hogy holvan nehogy vele találkozzon. Ő most bevágta az aunalmasat h nem mehet sehová és elege van és h igenis találkozni fog avval a haverjával. Én nemfogok seg*et csinálni a számból ha találkoznak vége. Megbeszéltük hogy ma átmegyek a cuccaimért suli után, /erre azvolt a válasza: "szánalmas vagy"/ de nemtudom, tényleg találkozni fog a haverjával, vagy csak hírtelen indulatból mondta?! Mit tegyek, Ti mit tennétek, kérlek mielőbbi válaszokat, nagy szükségem lenne rá :S
2009. okt. 7. 09:14
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Szia! Megint én vagyok. hát erre amit írtál... no comment. kinyílt a szemed ahogy látom. innentől kezdve kár sírnod. csak előre menj, ne is nézz vissza erre a szemétre (bocs ha durva voltam).
2009. okt. 8. 12:44
 22/23 A kérdező kommentje:
Igen, muszály lesz erősnek lennem. Köszönöm.
2009. okt. 8. 22:13
 23/23 anonim ***** válasza:
nincs mit, és sajnálom, hogy így alakult. Fel a fejjel.
2009. okt. 9. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!