Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg végleg vége lesz?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Két éve egy hónapja pár napja vagyok 1ütt a barátommal, vagyis voltam... Szoktunk veszekedni mindenhol szoktak, de nemjöttem ki a haverjával. Nekem sose volt szimpatikus, de próbáltam jó képet vágni a dolgokhoz. Kicsit messzebb lakunk egymástól 45 perc busszal, így általában csak 7végén vagyok ott, ezt jóltudta a haverja is, hétköznap találkoztak elmentek ide-oda, persze voltak napok mikor otthon ült velem msnezett, de attól kicsit besokalltam mikor én ottvoltam direkt átjött még akkor is és amikor pl épp az ágyban ügyködtünk ő akkor is az ablak alatt szólítgatta a barátomat h menjen le legalább szívjon el vele egy cigit... Egyszer mikor összekaptunk barátommal hazaküldött és átment a kis haverjához, nemtudom miket mesélt rólam, de másnap hajnali 4kor hívott a srác és elhordott minden aszemét ribäncnak, h én csak arra kellek a barátomnak h megbässzon stb. Na itt telt be végleg a pohár, aztmondtam barátomnak válasszon ha a haverjával találkozni akar akkor felejtsen el, és ha velem akar maradni akkor ne találkozzon a haverjával. Ez a dolog ment is 1 hónapig, persze nemis nagyon ment el ezidőalatt sehová mert mindenhogyan leellnőriztem hogy holvan nehogy vele találkozzon. Ő most bevágta az aunalmasat h nem mehet sehová és elege van és h igenis találkozni fog avval a haverjával. Én nemfogok seg*et csinálni a számból ha találkoznak vége. Megbeszéltük hogy ma átmegyek a cuccaimért suli után, /erre azvolt a válasza: "szánalmas vagy"/ de nemtudom, tényleg találkozni fog a haverjával, vagy csak hírtelen indulatból mondta?! Mit tegyek, Ti mit tennétek, kérlek mielőbbi válaszokat, nagy szükségem lenne rá :S
2009. okt. 7. 09:14
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%
áhh... 17 éves... ilyenkor a haverok a nők a buli a lényeg... te pedig egy érett nő vagy. ő meg ahogy látom még nem nőtt fel. ezen sajnos nem fogsz tudni változtatni. lehet hogyha újrakezdenétek minden oké lenne pár hétig/hónapig, aztán jönne elő újra a sok probléma. légy erős, és lépj. (nem fogod elhinni, még mindig az utolsó voltam:))
2009. okt. 7. 10:35
 12/23 A kérdező kommentje:

Jaj közi h ennyi időt fordítasz rám xD

Am igazad van gyerek még eléggé :S

ha újrakezdenénk se lenne jobb? :S

2009. okt. 7. 12:15
 13/23 anonim ***** válasza:
75%
Szia! Az igaz, hogy eléggé átbillent a mérleg nyelve a haverjával való találkozások irányába, viszont nem szabadott volna, hogy választás elé állítsd. A srác még fiatal, szinte gyerek, te pedig többre vágysz, mint amit ő nyújtani tud. Az lenne a legjobb számodra, ha szépen kilépnél ebből a kapcsolatból, elfelejtenéd, és ha elérkezettnek látod az időt, keresnél valakit, aki érdemes arra, hogy szeresd.
2009. okt. 7. 12:27
 14/23 anonim ***** válasza:
75%
10:35-ös vagyok. Nincs mit:-) hát... őszintén szólva, úgy gondolom hogy nem lenne jobb ha újrakezdenétek, mert valószínűnek tartom hogy 1-2 hónap alatt nem fog ő megváltozni. nagyon éretlen még, a leírásod alapján. szerintem haggyad őt, neki a haverok, meg a bulik most fontosabbak. Tudom, hogy nehéz 2,5 év után ezt megtenni, de sajnos ez a legjobb...
2009. okt. 7. 12:29
 15/23 anonim ***** válasza:
na még mindig az utolsó vagyok. kiegészítem hogy MOST nem lenne jó ha újra összejönnétek. persze ez évek múlva változhat, felnő, tapasztal kicsit a srác és benő a feje lágya (reméljük...). Te mondjuk ezért ne várj rá, éld az életed, lehet hogy a sors évek múlva összehoz titeket... persze ez nem garancia, de ott van a lehetőség rá. Fiatal vagy, habzsold az életet:-) 23/F
2009. okt. 7. 12:41
 16/23 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a barátodnak nem vagy elég fontos. Két lehetőség van. Szakítasz, de nehezen fogod tudni elfelejteni a jelenlegi körülmények között. Vagy pedig se.get csinálsz a szádból, és ő ezt úgy fogja látni, hogy veled sokmindent meg lehet tenni, te úgy is elnézed, hiszen szereted, a másik negatívum pedig az, hogy a "fenyegetéseidet" utána magasról.... Én azt javaslom, beszéljétek meg, adj neki még egy esélyt. De ha kell, akkor tedd meg, amit meg kell tenned. :)
2009. okt. 7. 14:37
 17/23 anonim válasza:

Szerintem a barátod meleg!

Hagyd ott! Mert a haverját fontosabbnak tartja!

Mellesleg nem szoktak az emberek olyat mondani a a párjuknak hogy "szánalmas vagy!" Nem érdemel meg téged!

2009. okt. 7. 16:09
 18/23 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Szakítottunk :'( Nagyon szarul érzem mostmagam és nemtudom mitfogok lépni ha esetleg pár nap múlva felkeres :S

2009. okt. 7. 19:43
 19/23 anonim ***** válasza:
szia megint én vagyok (akinek megköszönted, hogy foglalkozik veled). Fel a fejjel, légy erős (tudom könnyű mondani), ha pár nap múlva megkeres, légy észnél erre kérlek. Sírd ki magad most, nem baj ha sírsz, megkönnyebbülsz, és ne gondolj a jóra, most csak a rosszra gondolj (hidd el beválik). Mikor jön vissza (ha jön), ne add be egyből a derekad, hagyd hogy küzdjön érted, nézd meg mennyire gondolja komolyan! És fel a fejjel! nemsokára jobb lesz.
2009. okt. 7. 21:04
 20/23 A kérdező kommentje:

Szia köszönöm, hogy mellettem állsz, hacsak így neten is nagyon jólesnek most ezek a dolgok :)

Amúgy nemvárom h visszajöjjön hozzám, nagyon szeretem de soha többé nemakarok vele lenni...

Többször is elhordott már haverjainak engem, de amit tegnap művelt... Anyám beszélt az Ő annyával, volt barátom lement és kérdezte közbe az annya h mi a bajom erre h már megint egy hisztis picsä vagyok elege van belőlem, h én eltiltom a legjobb haverjától, lenne mit sorolni... Az annya is oanokat mondott anyumnak a telóbah nehogy azt képzeljük már h én meg volt barátom valaha is összeköltözhetünk ő nemfogja engedni és h az ő fia 22évesen is tanulni fog ésén nemfogom a tanulmányaiba akadályozni.

Álljon már meg a menet sose akadályoztam benne...

A másik meg elég undorító h ien a legjobb haverja h elmond engem mindennek.

2009. okt. 8. 10:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!