Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Végleg vége? Hogy csábíthatnám őt vissza? Segítsetek! Többi lent
Figyelt kérdés
van egy fiú akivele gy időben jártunk aztán beivott egyik nap nyár végén összevesztünk és azóta nem isnagyon beszéltünk csak üzengettünk embereken keresztül meg msn en..de én még nagyon szeretem és szerintem ő is engem mert mindig néz..hogyan tudnám visszahódítani??? segítsetek!2010. szept. 27. 15:45
1/4 Moszuke válasza:
szia.
szeretnék bocsánatot kérni tőled a múltkori balhé miatt, nem kellett volna azt tennem/mondanom.
szeretném ha minden a régi lenne *itt jöjjön egy kis pityergés, boci szemek, alkalom adtán közeledés, ölelés*
majd vársz a illető reakciójára.
bocs én nem akarom hogy minden a régi legyen
hát igen, sajnálom, én is kuki voltam az nap, kezdjük tiszta lappal.
ennyi
valakinek meg kell törnie a jeget.
2/4 A kérdező kommentje:
köszi.. :)
még jöhetnek a tanácsok.. :)
:'(
2010. szept. 27. 15:53
3/4 anonim válasza:
az első tanács tuti:D
bár ha tényleg szeret nem is kell annyit tenned érte:D
4/4 A kérdező kommentje:
ok.. :) köszi a segítségeteket
DE MÉG JÖHETNEEK XD
2010. szept. 27. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!