Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz most? Csak szünet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz most? Csak szünet, vagy végleg vége lesz?

Figyelt kérdés

Barátnőm, 10 hónap együttjárás után, az érettségi előtt 2 héttel, egyik napról a másikra azt mondta, menjünk szét, mert neki kell idő, hogy tisztába jöjjön a saját érzéseivel. 2-3 hete félt nagyon az érettségitől, tiszta stressz volt, ez elferdítette minden iránt a kedvét, érzelmeit. Az sem érdekelte, amit előtte nagyon szeretett, nem evett, stb. És most engem is elhajtott, és azt mondta, az érettségi után talán majd újra lehet kezdeni.

A kérdésem: akkor most ez mi? Mert a szakítás előtt 2 nappal még ugyan úgy bújt hozzám, mint előtte, össze sem vesztünk, szüleivel is jó a kapcsolatom. Csak a stressz miatt ilyen, és a nélkülem töltött idő folytán rádöbben, hogy szeret, vagy ezzel vége mindennek?

2010. ápr. 17. 17:19
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Mi lesz ebből a srácból pár év múlva az egyetemen szivatják majd agyba-főbe, ha egy érettségi így hazavágja?

Szerintem ez csak kifogás vagy idegileg labilis. Akkor viszont bármi megtörténhet.

2010. ápr. 17. 17:23
 2/22 A kérdező kommentje:
A srác én vagyok.
2010. ápr. 17. 17:24
 3/22 A kérdező kommentje:
A bármi megtörténhet mit takar?
2010. ápr. 17. 17:24
 4/22 A kérdező kommentje:
Egyébként nem volt rajtam kívól senkije, ezt 100%ban tudom, és semmit nem vettem érszre rajta. Semmi változást. De mióta idegeskedni kezdett, annak sem örült, aminek régen. Pl 3 hónapja megbeszéltük, hogy egyetem mellé közös albérlet lesz, ujjongott, hívta szüleit, le is fixáltuk. Erre most közölte, hogy ez neki gyors.
2010. ápr. 17. 17:25
 5/22 anonim válasza:

Sztem csak egy kicsit egyedül akar lenni..

nyugi ennek még nem lesz vége...

csak ideges!

szurkolok nektek :D

2010. ápr. 17. 17:27
 6/22 A kérdező kommentje:
Jajj én is remélem.. Csak az a baj, hogy én is kicsaptam a hisztit, sírva könyörögtem neki(nyugodtan szidhattok, amiért ilyen "férfi" voltam) és ez lehet picit hazavágta az esélyeimet.. Kérdezgettem, azt mondta még érez valamit irántam, de nem tudja pontosan mit, és idő kell neki, hogy eldöntse.. Akkor tényleg lehet még minden megjavul az érettségi után plédául?
2010. ápr. 17. 17:28
 7/22 anonim ***** válasza:

Bocsi, rosszul emlékeztem.

Lányoknál érdekesebb a dolog, mert náluk előfordulhat, hogy tényleg csak a stressz teszi. Lehet, hogy úgy gondolta akadályozod a tanulásban.

2010. ápr. 17. 17:29
 8/22 A kérdező kommentje:
Azt is mondta, hogy néha "megfolytom". De ez mellett ő mondta mindig, hogy hívj föl egy kicsit még szívem.. Szóval totálisan ellentétesen viselkedett. Ezért gondoltam, hogy csak ideges, és rádöbben majd, ha vége a hajtásnak, hogy szeret. Akkor szerintetek is így lesz?
2010. ápr. 17. 17:31
 9/22 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen barátnőm sajnos.

Ilyen stresszes típus, de nálunk a szakítás után már nem történt semmi. Ha türelmes vagy és kivárod azt a pár hetet tedd meg.

2010. ápr. 17. 17:32
 10/22 anonim ***** válasza:

Semmi nem biztos. Az is lehet, hogy az érettségi kapóra jött neki, hogy szakítson.

Van az a mondás, hogy ha szeretsz valakit engedd el és ha visszajön akkor tényleg szeret, ha nem akkor sosem szeretett. Szerintem ehhez tartsd magad.

2010. ápr. 17. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!