Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi lesz most? Csak szünet,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz most? Csak szünet, vagy végleg vége lesz?

Figyelt kérdés

Barátnőm, 10 hónap együttjárás után, az érettségi előtt 2 héttel, egyik napról a másikra azt mondta, menjünk szét, mert neki kell idő, hogy tisztába jöjjön a saját érzéseivel. 2-3 hete félt nagyon az érettségitől, tiszta stressz volt, ez elferdítette minden iránt a kedvét, érzelmeit. Az sem érdekelte, amit előtte nagyon szeretett, nem evett, stb. És most engem is elhajtott, és azt mondta, az érettségi után talán majd újra lehet kezdeni.

A kérdésem: akkor most ez mi? Mert a szakítás előtt 2 nappal még ugyan úgy bújt hozzám, mint előtte, össze sem vesztünk, szüleivel is jó a kapcsolatom. Csak a stressz miatt ilyen, és a nélkülem töltött idő folytán rádöbben, hogy szeret, vagy ezzel vége mindennek?

2010. ápr. 17. 17:19
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy csak a szakításért csinálta. Volt már ilyen mélypontja régebben is, de akkor kiláballt belőle. Olyankor is nehéz volt vele, de kitartottam. Most sem én akartam időt kérni.
2010. ápr. 17. 17:36
 12/22 anonim ***** válasza:
Akkor hagyni kell, amíg jobban lesz és jelezni fogja, ha már minden rendben. Miért nem akarja, hogy ilyenkor mellette legyél? Meg miért mondja azt, hogy tisztába kell jönnie a saját érzéseivel?
2010. ápr. 17. 17:40
 13/22 A kérdező kommentje:
Állítása szerint úgy érzi, vagy vele, vagy a kapcsolatunkkal van vele valami. De hiába próbáltam megmagyarázni neki, hogy a stressz okozhatja ezt, hiszen rosszul is alszik, alig van étvágya, nem érti meg.
2010. ápr. 17. 17:42
 14/22 A kérdező kommentje:
És azért egyedül, mert azt mondta, egyedül kell, hogy az érzéseit rendbetegye, hogy talán újra tudjuk kezdeni.. Bár azt mondta, erre kis esélyt lát, de lát. Remélem csak a stressz miatt ilyen.. 4 napja még semmi baja nem volt, boldogan, sírva futott elém, úgy hiányoztam neki.
2010. ápr. 17. 17:43
 15/22 A kérdező kommentje:
Félek, hogy vége lesz mindennek.. És borzasztó azzal a tudattal lenni, hogy nincs többé.
2010. ápr. 17. 17:48
 16/22 anonim ***** válasza:
Lányoknál sose lehet tudni. Lehet, hogy holnap már úgy kel fel, hogy megint csak téged akar, de véleményem szerint kicsi rá az esély.
2010. ápr. 17. 17:50
 17/22 A kérdező kommentje:
Miért kicsi? Tehetek valamit, hogy javítsak?
2010. ápr. 17. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy nem jött jól az érettségi, mert most tényleg nem lehet eldönteni, hogy attól lett ilyen vagy amúgy is érlelődött már benne, csak elfojtotta.
2010. ápr. 17. 17:52
 19/22 anonim ***** válasza:
Ha zaklatod csak rosszabb lesz. Milyen sűrűn beszéltek most vagy egyáltalán nincs már semmilyen kommunikáció?
2010. ápr. 17. 17:53
 20/22 A kérdező kommentje:
Sokszor volt már ilyen. Nyáron is, amikor elkezdtünk járni, meg mindig, ha keményebb stresszhelyzet volt. De végig kiegyensúlyozott, boldog pár voltunk.
2010. ápr. 17. 17:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!