Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgye a szünet a mi esetünkben nem azt jelenti, hogy vége? (Részletel lejjebb! )
13 hónyap után a pasim azt mondta, hogy tartsunk egy hónap szünetet 3 okból:
1. Mert volt egy szex hírdetésem a netten-ami Nem az enyém volt,még ha lászat azt is muatta
2. Távolság(110km)
3. Mert úgy érezte kezdek ránőni
Szerintetek ezek után van arra esély, hoyg egy hónap múlva visszajön hozzám, vgay készítsem fel magam a legrosszabbakra, vagyis, hoyg as zünet ami esetünkben a szakítást jeenti?!
Elöre is köszi a vászokat!
bocsi,de megkérhetnéelk titeket, hoyg bővebben váalszoljatok!?
Higyétek el ez nekem nagyon fontos és jó lenne, ha látnám pár kivülálló véleményét!
Köszi
Ez az 1 hónap azért kell neki hogy lássa hogy tényleg szeret e téged. Ha szeret akkor visszajön hozzád :)
Nálunk is volt már ilyen de én 3 nap után rájöttem hogy szeretem és megbeszéltünk mindent :D
Ezt a szexhirdetést még fel kell dolgoznia szerintem (vagy kiderítenie hogy tényleg nem te raktad fel), a távolság meg a ránövés az meg fárasztó dolog. Legalábbis nálunk így van. Biztos csak elfáradt és szeretne picit egyedül lenni és összekapni magát:)
Feltételezem, távkapcsolatban vagytok, és nem találkoztok minden nap. Nem értem, miért nőnél rá.
Lehet, hogy 1 hónap után azt mondja, hogy vége, lehet hogy holnap, de lehet hogy 10 percen belül felhív, bocsánatot kér, és minden úgy megy mint régen.
Azért készítsd fel magadat. Szünetelni egy párkapcsolatban? Ugyanmár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!