Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a barátom? 2008.10.18.-án jöttünk össze. Eleinte nem is voltak gondok, de aztán másfél hónapnál beosztotta, hogy legyen szünet utána meg vége lett.
Szerintem hagyd ott..
Egy pasi se ér ennyit!!
Amikor összejöttél egy másik sráccal,és ő újra megjelent,azt csak azért csinálta,hogy mások ne röhögjék ki,hogy te milyen könnyen túlléptél rajta.
Ne hagyd,hogy egy ilyen szemét kihasználjon!!!
Ha nő lenne,azt mondanám:K**va,nem tudom,h mi ennek a férfi megfelelője...
Ez nem érdemli meg a figyelmedet...
Most őszintén milyen választ vársz??! Amit hallani szeretnél vagy amit mi gondolunk?
Ha azt mondjuk h hagyjad mert csak hülyét csinál belőled akkor az a válaszod h szereted. Ha azt mondjuk h harcolj érte akkor kételkedsz. Úgyse azt csinálod amit mi mondunk,csak véleményt hallgatsz, azt fogod csinálni amit te gondolsz.
Én azt az "azért lett vége mert túlságosan szeret" részt nem értem...mi van? és azért ölelget más csajt előtted? Legyen már benned büszkeség! Szerintem elég fiatal lehetsz, ilyenkor minden szerelem öröknek meg véglegesnek tűnik, de ezer jobbat találsz ennél!
NE akarj már ennyire mártír lenni! Szeretsz majd mást, ha eljön az ideje, addig meg ne hagyd, hogy alázzon egy ilyen kis szunyogcsődör.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!