Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg végleg vége lesz?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Két éve egy hónapja pár napja vagyok 1ütt a barátommal, vagyis voltam... Szoktunk veszekedni mindenhol szoktak, de nemjöttem ki a haverjával. Nekem sose volt szimpatikus, de próbáltam jó képet vágni a dolgokhoz. Kicsit messzebb lakunk egymástól 45 perc busszal, így általában csak 7végén vagyok ott, ezt jóltudta a haverja is, hétköznap találkoztak elmentek ide-oda, persze voltak napok mikor otthon ült velem msnezett, de attól kicsit besokalltam mikor én ottvoltam direkt átjött még akkor is és amikor pl épp az ágyban ügyködtünk ő akkor is az ablak alatt szólítgatta a barátomat h menjen le legalább szívjon el vele egy cigit... Egyszer mikor összekaptunk barátommal hazaküldött és átment a kis haverjához, nemtudom miket mesélt rólam, de másnap hajnali 4kor hívott a srác és elhordott minden aszemét ribäncnak, h én csak arra kellek a barátomnak h megbässzon stb. Na itt telt be végleg a pohár, aztmondtam barátomnak válasszon ha a haverjával találkozni akar akkor felejtsen el, és ha velem akar maradni akkor ne találkozzon a haverjával. Ez a dolog ment is 1 hónapig, persze nemis nagyon ment el ezidőalatt sehová mert mindenhogyan leellnőriztem hogy holvan nehogy vele találkozzon. Ő most bevágta az aunalmasat h nem mehet sehová és elege van és h igenis találkozni fog avval a haverjával. Én nemfogok seg*et csinálni a számból ha találkoznak vége. Megbeszéltük hogy ma átmegyek a cuccaimért suli után, /erre azvolt a válasza: "szánalmas vagy"/ de nemtudom, tényleg találkozni fog a haverjával, vagy csak hírtelen indulatból mondta?! Mit tegyek, Ti mit tennétek, kérlek mielőbbi válaszokat, nagy szükségem lenne rá :S2009. okt. 7. 09:14
1/23 anonim 

válasza:

Ez már régen több mint hogy "találkozik a haverjával", úgy veszem észre hogy ez a két srác egymás fejére van nőve, és te pedig háttérbe vagy szorítva. Megkellett volna találnia az egyensúlyt, és akkor mikor veled van, akkor nem találkozni a haverjával (ott volt 5 hétköznap hogy talizzon vele nem? a hétvége a tiéd volt). Na már most, ha ő ezt nem érti meg, és ennyire nem képes, akkor tényleg hagyd el, és ne csinálj segget a szádból. Hátha észhez tér, de ha 1 hónapig nem keres mondjuk, akkor szarik rád (bocs ha csúnyán fogalmaztam), akkor ne bánkódj utána, mert egy tetű alak. Sok rendes fiú van a világon, eleinte rossz lesz, de kihevered,járj el barátnőkkel bulizni, kirándulj velük stb. foglald el magad. remélem segítettem;) 23/F
2/23 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a választ, bár 1 hónap hosszú idő, eddig maximum 6napra szakítottunk, de akkor is 3nap után írt nekem, keresett... Énis ezt mondtam neki h mért nem elég a hétköznap, amúgy Péntek estétől voltam ott Vasárnap 3-4 ig. Csak egy hónapja aztmondta sokkal fontosabb vagyok neki mint a haverja és nemakar elveszíteni. És igen sajnos télleg egymás hülyesége után mennek, általános iskolás haverja...
2009. okt. 7. 09:36
3/23 anonim 

válasza:

amit tehetsz:
-szakítasz, és nem keresed, amikor keres, találkoztok, de Te tartod magad ahoz hogy már vége.. talán leesik neki h elszúrta.. (személy szerint ezt javaslom.)
-szakítasz, és amikor keres ujra összejössz vele és feladod magad...
-szakítotok, és soha többé nem beszéltek.
-együtt maradtok, és minden (rossz) marad a régiben...
szerintem fontold meg... szorítok neked
4/23 A kérdező kommentje:
Az utolsó alapból kilőve mert ő is mondta tegnap este h akk szakíccsunk ha én nem viselem el h ő találkozni fog vele.
2009. okt. 7. 10:07
5/23 anonim 

válasza:

Első vagyok. az utolsó válaszolóval egyet értek, én is személy szerint az első lehetőséget javasolnám, de a harmadik lehetőség is jó (bár az kissé drasztikusabb, de lehet hogy jobb megoldás lenne).
6/23 A kérdező kommentje:
És ha az elsőt választom és rájön Ő szúrta el és békülni akar?:S
2009. okt. 7. 10:12
7/23 anonim 

válasza:

megint az uccsó vagyok:) szerintem, akkor húzd az agyát... megfogod látni mennyire gondolja komolyan. Ne mondj egyből igent, küzdjön kicsit érted! nehogy azt higgye hogy kettőt fütyül és te már ugrasz is. a lényeg, hogy most te érezd nyeregben magad, ne pedig ő! te legyél felül és ő akarja ezerre hogy újrakezdjétek. ha azt látod hogy felületesen akarja, és szarik az egészre, csak teszem azt szex miatt akar visszajönni, vagy mert fél egyedül lenni, akkor utasítsd el. ez pár tali után kifog derülni. Mondd el neki hogy nagyon megbántva érzed magad, és hogy neked most egy kis idő kell, hogy átgondold, mi legyen a sorsa, persze találkozhattok közben, de most ő gürizzen érted... ;)
8/23 A kérdező kommentje:
Rendben, nagyon köszönöm a tanácsot! Nagyon félek, mert tudom h nemvagyok elég erős h szakíccsak de muszály, nemakarok sírni ha meglátom nemakarom h gyengének lásson, mert akkor csak annyit mond h "ne rinyáljak".
2009. okt. 7. 10:27
9/23 anonim 

válasza:

na látod... ebből is látszik milyen jó gyerek... szerintem szánalmas. Nekem lesülne a bőr a pofámról, ha a barátnőmnek azt mondanám mikor sír, hogy ne rinyáljon... nem baj ha sírsz. csak tedd meg amit tenned kell. (megint az uccsó voltam)
10/23 A kérdező kommentje:
Néha olyan mintha nemlennének érzései :S Nemtudom eldönteni hogy szeret e vagy pedig csak megszkoás vagyok neki... Gyerek még 17 éves /én 19/ én vagyok az első barátnője, szerintem csak fél hogy egyedül marad
2009. okt. 7. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!