Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )

Figyelt kérdés
Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket.
2009. okt. 6. 13:53
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor is hülye dolog fehér-fekete ellentéteket keresni. Én utolsó előtti válaszoló vagyok és hát...meg kell mondjam, nagyon odaadó. Nem olyan meccses iszákos ember. Nem hiszem, hogy az lenne. Nem is ez a lényeg. Nem csal meg meg semmi.

Mindenki azt szereti, akit szeret. Legyen az nő vagy férfi fekete vagy fehér, mi inkább a belső értékekbe szeretünk bele aztán az utcán azt vesszük észre pl. mi nők, hogy olyan pasikat nézünk meg az utcán, akik hasonlítanak a pasinkra. :)

2010. máj. 13. 23:08
 52/52 anonim válasza:

Kedves Kérdezö,

nem tudom olvasgatod-e még ezt az oldalt. Megosztanám veled a saját tapasztalatomat.(28L).

Jelenleg másodszor vagyok férjénel és ebből mind a kettő fekete volt. Az elsőtől 8 hónap után váltam el mert betörte a fejemet. A másodikkal 5 éves házasok vagyunk, döcögősen! Tény és való, hogy nagyon tudnak smúzolni, ha papírokról vagy egy egy éjszakás kalandról van szó. Ezt az évek alatt kiismeri az ember.

Jelenleg külföldön élünk (Ausztria) hát, ha igazán bunkó pasikat keresel csak gyere die. Akik az orrodra csapják az ajtót, betolakodnak előtted a sorba (sorolhatnám) és még vigyorognak is rajta, mert itt ez olyan vicces.

Az én meggőződésem szerint a Magyar férfiak a legudvariasasbbak közé tartoznak. (info: Magyar volt a fiam apja mielőtt meghalt, ezt a kőrt ezzel le is tudtuk) Ragaszkodás(szerintem):egymáshoz ragaszkodnak, amit te vagy én (mint fehér nők) sosem fogunk megtapasztalni mivel mi nem vagyunk se "sister" se "auntie". Inkább mosógép, takarítónő, "egyszerűen rabszolga".

Gondolom nem ilyen tapasztalatokra voltál kiváncsi.

2015. ápr. 13. 22:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!