Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )

Figyelt kérdés
Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket.
2009. okt. 6. 13:53
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:
TE PARASZT MAGYAR PASAS, látod, erről beszélek..., éppen erről, hogy mennyire bunkó egy magyar pasas. Miért lennék én ribanc??? Kezdjük ott, hogy ribanc az, aki kefélget pasikkal - én hűséges vagyok a barátomhoz. SAJNÁLOM, DE AZ A VÉLEMÉNYEM, AZ UTOLSÓ HOZZÁSZÓLÓ RÁ IS TETT EGY LAPÁTTAL, HOGY A MAGYAR PASIK VELEM EDDIG ELÉG BUNKÓK VOLTAK. A KENYAI BARÁTOM - CSAK ISMÉTELNI TUDOM ÖNMAGAMAT - MÉG CSAK FEL SEM EMELTE A HANGJÁT VELEM SZEMBEN, NEMHOGY LERIBANCOZOTT VOLNA.... EL VAGYOK KÉPEDVE, HOGY ŐSZINTE LEGYEK. A SAJÁT BENYOMÁSAIMAT, TAPASZTALATAIMAT NEM TUDOM ÁTÍRNI, MINT EGY FORGATÓKÖNYVET. SORRY.
2009. okt. 6. 15:03
 22/52 anonim ***** válasza:
83%

Sztem ne csodálkozz azon ha bárki is sérteget, miután elég rossz előítélettel vagy a magyar pasik iránt.Főleg, hogy ennek még hangot is adsz sztem ne várj sokat.És igen statisztika 2 ember alapján ? nevetséges

De sztem azért nem volt normális kapcsoaltod, mert mindent így reagálsz le, hogy -Vagy neked van igazad vagy nem te tévedsz-

Attól függetlenül én bírom a négereket, afrikaiakat :)

2009. okt. 6. 15:08
 23/52 anonim ***** válasza:
68%
Ó csak mondanád neki azt, hogy "Említettem már hogy volt egy afrikai barátom? Akkor bunkó volt, ezért szerintem minden afrikai g*ci, igen te is. Most mit nézel így? Fáj az igazság? Mától csak amerikaiakkal randizom, mert olyan paraszt itt mindenki." Tuti neked esne és ritális faszkorbácsolás elszenvedője lennél, ahogy itt is, ha tudnám a neved és a címed...
2009. okt. 6. 15:09
 24/52 anonim ***** válasza:
61%

Nemcsak az a ribanc aki más pasikkal kefélget. Az a kurv@.

Te meg itt osztod az észt, mégis kinek képzeled magad? És még neked áll feljebb ha lerib@ncoznak. Érdekes nekem az égvilágon semmi bajom a magyar pasikkal.

L19

2009. okt. 6. 15:11
 25/52 anonim ***** válasza:
96%
Én amilyen fekete pasikkal találkoztam eddig, mindegyik a lyukra ment!!! Odajöttek makogtak ezt azt aztán jött a lényeg h elmegyek e velük ide-oda! Debrecenben pl a Főtéren nem lehet nyugodtan üldögélni, mert jönnek oda a do you speak english-ükkel!!!Úgyhogy az én véleményem róluk h nagy nőcsábászok, akik idejönnek és azt hiszik h minden magyar csaj rájuk vár!! Tévedés!!! Ja és a párom magyar és nála udvariasabb ragaszkodóbb sráccal még nem találkoztam!!! 23/L
2009. okt. 6. 15:13
 26/52 anonim ***** válasza:
68%
Akkor menj és szopkodd a NIGGEREIDET.
2009. okt. 6. 15:14
 27/52 anonim ***** válasza:
72%

Kíváncsi vagyok, hogyha a szuper afrikai pasidat sértegenéd úgy, mint itt a magyarokat, akkor is olyan kedves lenne-e veled?

25/L

2009. okt. 6. 15:17
 28/52 anonim ***** válasza:
94%

Némmá egy diplomás szőke! Mert biztosan szőke vagy, arra buknak a 20 centis negrók.

"HOGY A MAGYAR PASIK VELEM EDDIG ELÉG BUNKÓK VOLTAK"

Talán mert kihozod belőlük a rosszabbik ént?? Nem is tudom...

"Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket"

Ebben mi a pláne? Hogy folyhasson a nyálad és áradozhass, hogy azok milyen jók? Rossz tulajdonságokat meg se akarsz ismerni?

Aranyom, ahogyan neked ő egy kuriózum, te neki úgyszintén az vagy, ezért jár veled és élvezi, hogy sikerült fehér csajt összeszednie.

A kérdés maga meg már eleve egy marhaság. Te hangoztatod, hogy kevés van ilyen Mo.-on, tehát szerinted, hányan válaszoltak volna, ha nem mi? Max egy, az is véletlenül.

Bah! Istenem, ekkora marhát...

2009. okt. 6. 15:34
 29/52 anonim ***** válasza:
100%

"Debrecenben pl a Főtéren nem lehet nyugodtan üldögélni, mert jönnek oda a do you speak english-ükkel!!"

Ja Debrecenben sok van, az egyetem miatt. Tudlak sajnálni, ha még ücsörögni se lehet :( De már betanultam volna valamit, amivel el lehet őket küldeni a fenébe :D

2009. okt. 6. 15:36
 30/52 anonim ***** válasza:
56%
én egyetértek vele. a magyar pasik nagyszázaléka tényleg bunkóbb, mint külföldi társaik. na lehet lepontozni....
2009. okt. 6. 15:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!