Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )
Sztem ne csodálkozz azon ha bárki is sérteget, miután elég rossz előítélettel vagy a magyar pasik iránt.Főleg, hogy ennek még hangot is adsz sztem ne várj sokat.És igen statisztika 2 ember alapján ? nevetséges
De sztem azért nem volt normális kapcsoaltod, mert mindent így reagálsz le, hogy -Vagy neked van igazad vagy nem te tévedsz-
Attól függetlenül én bírom a négereket, afrikaiakat :)
Nemcsak az a ribanc aki más pasikkal kefélget. Az a kurv@.
Te meg itt osztod az észt, mégis kinek képzeled magad? És még neked áll feljebb ha lerib@ncoznak. Érdekes nekem az égvilágon semmi bajom a magyar pasikkal.
L19
Kíváncsi vagyok, hogyha a szuper afrikai pasidat sértegenéd úgy, mint itt a magyarokat, akkor is olyan kedves lenne-e veled?
25/L
Némmá egy diplomás szőke! Mert biztosan szőke vagy, arra buknak a 20 centis negrók.
"HOGY A MAGYAR PASIK VELEM EDDIG ELÉG BUNKÓK VOLTAK"
Talán mert kihozod belőlük a rosszabbik ént?? Nem is tudom...
"Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket"
Ebben mi a pláne? Hogy folyhasson a nyálad és áradozhass, hogy azok milyen jók? Rossz tulajdonságokat meg se akarsz ismerni?
Aranyom, ahogyan neked ő egy kuriózum, te neki úgyszintén az vagy, ezért jár veled és élvezi, hogy sikerült fehér csajt összeszednie.
A kérdés maga meg már eleve egy marhaság. Te hangoztatod, hogy kevés van ilyen Mo.-on, tehát szerinted, hányan válaszoltak volna, ha nem mi? Max egy, az is véletlenül.
Bah! Istenem, ekkora marhát...
"Debrecenben pl a Főtéren nem lehet nyugodtan üldögélni, mert jönnek oda a do you speak english-ükkel!!"
Ja Debrecenben sok van, az egyetem miatt. Tudlak sajnálni, ha még ücsörögni se lehet :( De már betanultam volna valamit, amivel el lehet őket küldeni a fenébe :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!