Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )

Figyelt kérdés
Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket.
2009. okt. 6. 13:53
1 2 3 4 5 6
 31/52 A kérdező kommentje:

"Szalontai Szilvia szerint a külföldi férfiak udvariasabbak, felszabadultabbak, mint a magyarok. Bódi Sylvi szerint pedig még figyelmesebbek, temperamentumosabbak is, és ellentétben a magyarokkal, a tenyerükön hordozzák a nőt."

[link]

Akkor mégis van abban valami, amit írok????

Még egyszer leírom, hogy tudom, minden nemzetiségű ember között vannak különböző temperamentumúak, azaz szélhámosak, linkek, hazugok és kedvesek, megbízhatóak - a feketék között is.

A kérdésem olyanokhoz szólna, mint 2 barátnőm is, mindkettőjüknek fekete afrikai férjük van. Az ő véleményük is az, amit kimásoltam a www.velvet.hu oldalról. Csak éppen még kíváncsi lennék más véleményekre is azoktól, akiknek szintén fekete barátjuk/férjük van. Egy harmadik barátnőmnek egyiptomi férje van. Nos, ő azt mondja, a férje szintén kedvesebb, mint a magyar férfiak többsége, de vannak negatív tulajdonságai is (mint mindenkinek).

2009. okt. 6. 15:42
 32/52 anonim ***** válasza:
42%
Na, még egy statisztikus... :P Röhej.
2009. okt. 6. 15:42
 33/52 A kérdező kommentje:

Szerintem minden nőnek olyan férfi imponál, aki kedves vele, pl. nem ribancozza le (mint engem legnagyobb megrökönyödésemre egy vadidegen MAGYAR....), csak mert le merem írni az igazságot, a SAJÁT TAPASZTALATOMAT. A magyar exemmel egyik alkalommal összefutottam véletlenül az utcán és mondtam neki, hogy az az igazság, az afrikai párom sokkal-sokkal jobb, mint te voltál velem, ezt nagyon sértőnek találta - de mit csináljak, ha ez az igazság???? A barátnőim afrikai férjjel is azt mondják, a magyaroknál jobb az afrikai férjük. Én is ezt mondom. Bódi Szilvi, Gombos Edina stb. És néhány kérdésemhez hozzászóló.

Akkor lehet megint trágárkodni, ribancozni, nem érdekel.

2009. okt. 6. 15:45
 34/52 anonim ***** válasza:
84%

15:38 Nem pontozlak le, mert semmi kedvem g*cizni, de értsd már meg, hogy itt nem arról van szó, hogy sok bunkó van köztünk, mert ebben még van is némi igazság, hanem arról, hogy én is le vagyok g*cizve (normális létemre) és ha szólni merek még irigynek is beállítva.

Én se mondom hogy minden magyar csaj ribanc (mert bár sokan vannak, de közel sem mindenki az) és utána még ráteszek egy lapáttal, hogy aki nem ért egyet annak biztosan fáj az igazság meg irigykedik. Érthető a különbség? Neked sem esne jól.

2009. okt. 6. 15:48
 35/52 kolosszus22 ***** válasza:
88%

Nos, én egy kedves, jófej srácnak tartom magam, szintén diplomás vagyok. Nem akarlak elítélni, de én is úgy gondolom, hogy elég nehezen elviselhető a természeted és te hozod ki az itt levőkből a rosszabbik énjüket a nagyképű és megalapozatlan válaszaiddal. 2 férfiből semmit nem lehet leszűrni. Mindenhol vannak normális, kedves férfiak, akárcsak semmitérő, szemét alakok. Mellesleg egy ilyen csaj mint te nekem nem is kellene, sőt talán lehet pont az fáj, hogy a magyar férfiak nem nagyon kapkodtak utánad. Sok szerencsét Afrikában!

22/F

2009. okt. 6. 15:51
 36/52 anonim ***** válasza:
Ja, hogy ráadásul velvet szülemény is vagy, ez mindent megmagyaráz...
2009. okt. 6. 15:58
 37/52 anonim ***** válasza:
83%
Kia f*szom az a Szalontai Szilvi meg Bódi Szilvi? Ne haragudj meg, de tényleg igaza van a férfi válaszadóknak. Agresszívan ítélkezel, hogy a magyar férfiak en bloc ilyenek meg olyanok, mert egyszer valaki átvert és közben ostoba k*rvák véleményét idézed mondandód alátámasztására. Komlolyan nem csodálkozom, hogy nem találsz olyat, aki kedves lenne hozzád.
2009. okt. 6. 16:08
 38/52 anonim ***** válasza:
33%

barátnőm külföldi férfihoz ment feleségül, állítja, ezerszer jobban járt.

nagymamám magyar férfihoz ment feleségül, sokszor emlegette h bizony néha elgondolkozott rajta h jóltette-e?

2009. okt. 6. 16:53
 39/52 anonim ***** válasza:
68%
Ha ez megnyugtat, én is sokszor eljátszom a gondolattal, hogy egy más nemzetiségű lánnyal járnék. Nem feltétlenül feketére kell gondolni, tökmindegy. Más ország szülötte sokkal normálisabb tud lenni, mert a mai magyar emberek (férfiak és nők) nagy részben műveletlen, ostoba, fennhéjázó stb. A szomszéd fűje mindig zöldebb. Semmi extra sincs a pasidban. Belezúgtál, pont jófej volt. Ennyi.
2009. okt. 6. 17:00
 40/52 kolosszus22 ***** válasza:
16:53-nak, szerintem te örülj neki, hogy nagyanyád magyar férfihoz ment, elvégre te se lennél ha másként dönt! Barátnőd meg megint csak szimplán kifogott valamit ami tetszik neki, azért az indokára kíváncsi lennék!
2009. okt. 6. 17:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!