Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )

Figyelt kérdés
Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket.
2009. okt. 6. 13:53
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
79%
Sok feketét ismerek és fekete a barátom is, nos hát...Majdnem mindegyik egy szélhámos..udvariasság szempontjából én már találkoztam udvariassal és kevésbé udvariassal is..ezt nem lehet néphez kötni,ahogy vannak a fehérek közt is ilyenek olyanok úgy a feketék közt is vannak sokfélék, tehát nem lehet általánosítani.Talán pozitív tulajdonság, hogy soha nem engednék, hogy egy lány valamit is fizessen egy randevún.Vigyázz velük, mert nagyon tudnak hazudni..a legtöbb csak át akar menni a lányokon...+tulajdonság nekem abszolút a külsejük..a bőrük,szemük,kisugárzásuk...
2009. okt. 6. 14:27
 12/52 anonim ***** válasza:
37%
Nekem a kukim fekete, vagy inkább barna, van rajta egy nagy anyajegy. Ha feláll, nem annyira látszik. Hol lehet itt kérdést feltenni?
2009. okt. 6. 14:28
 13/52 anonim ***** válasza:
56%
szerintem....ez nemígyvan h a feketék kedvesebbek az európainál. hanem ez úgyvan h sok külföldi sokkal kedvesebb a magyaroknál....sajnos ez nekemis személyes tapasztalat. nagyon sokat járok külföldre, és határozottan állíthatom, hogy egyes országokban a férfiak mérföldekkel kedvesebbek, mint itt a magyar férfiak.
2009. okt. 6. 14:29
 14/52 anonim ***** válasza:
100%
Magyar férfiként egyre kellemesebb olvasni ezeket a kiérlelt válaszokat... :(
2009. okt. 6. 14:31
 15/52 anonim ***** válasza:
100%
Remek, h találtál magadnak pasit, de szerintem attól, hogy ilyeneket írsz (az afrikai pasik jobbak, nehezebb talaálni afrikai pasit, mint magyart), senki nem fog rád irigykedni. Mindenki megmondta, h mindenféle színű pasiból van ilyen is, olyan is, de te csak azzal vagy elfoglalva, hogy neked a legjobb a világon, mert tök jó afrikai pasid van. Fárasztó.
2009. okt. 6. 14:32
 16/52 anonim ***** válasza:
100%

Fel a fejjel, utolsó:)Nekem, bárhová megyek (voltam már pár helyen, igaz főleg európai országokban), mindigis jobbak maradnak a magyar fiúk:)

Igaz van köztük sok bunkó, de az van mindenhol.

L19

2009. okt. 6. 14:34
 17/52 A kérdező kommentje:

Na, akkor tisztázzuk már a dolgokat!!!!!!!!!

1.) Lányokhoz, asszonyokhoz intéztem a kérdésemet, nem pasikhoz. Ámbár írhatnak pasik is, de nem kéne utálkozóan nyilatkozni. (Talán fáj az igazság???)

2.) Leszögeztem egy mondatomban, hogy persze nem hiszem, hogy mindegyik afrikai olyan rendes, mint velem a kenyai barátom.

3.) Kerüljük már könyörgöm az utálkozó és sértegető válaszokat, mert nem ezekre vagyok kíváncsi. Ezekből max leszűröm, hogy irígykedő magyar pasik írják.

Na akkor kezdem elölről: fekete férjjel/baráttal élő asszonyok válaszát várom elsősorban.

2009. okt. 6. 14:39
 18/52 anonim ***** válasza:
87%

Tudod az egy dolog, hogy egy nyilvánvalóan balf@sz következtetést ekkora arccal vonsz le, de hogy még a hozzám hasonló normális pasikat is leosztod és irigykedésről beszélsz, meg hogy fáj az igazság...

Hát elmész te a jó k*rva anyádba! Menj csak Afrikába és maradj is ott! Szerintem normális pasinak nem is kéne hozzád hasonló ribanc Magyarországon...

2009. okt. 6. 14:50
 19/52 anonim ***** válasza:
82%

Utsóval egyetértek.

Annak a 42%os hülyének meg: kérdést a bal oldalon tudsz feltenni, fent a neved alatt van h kérdések, arra katt, választasz kategóriát, alkategóriát és írod a kérdést. Pontozd ki a gáz szavakat.

2009. okt. 6. 14:53
 20/52 A kérdező kommentje:

:-)))))

Sajnálom, de a saját tapasztalatomhoz semmi köze annak, hogy tök ismeretlenül bármilyen balf@sz magyar pasas sérteget. Na, például a kenyai barátom még azt se mondta nekem például, hogy "hülye". Ellenben itt egy bunkó paraszt magyar, aki sérteget.

2009. okt. 6. 14:59
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!