Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )
Fel a fejjel, utolsó:)Nekem, bárhová megyek (voltam már pár helyen, igaz főleg európai országokban), mindigis jobbak maradnak a magyar fiúk:)
Igaz van köztük sok bunkó, de az van mindenhol.
L19
Na, akkor tisztázzuk már a dolgokat!!!!!!!!!
1.) Lányokhoz, asszonyokhoz intéztem a kérdésemet, nem pasikhoz. Ámbár írhatnak pasik is, de nem kéne utálkozóan nyilatkozni. (Talán fáj az igazság???)
2.) Leszögeztem egy mondatomban, hogy persze nem hiszem, hogy mindegyik afrikai olyan rendes, mint velem a kenyai barátom.
3.) Kerüljük már könyörgöm az utálkozó és sértegető válaszokat, mert nem ezekre vagyok kíváncsi. Ezekből max leszűröm, hogy irígykedő magyar pasik írják.
Na akkor kezdem elölről: fekete férjjel/baráttal élő asszonyok válaszát várom elsősorban.
Tudod az egy dolog, hogy egy nyilvánvalóan balf@sz következtetést ekkora arccal vonsz le, de hogy még a hozzám hasonló normális pasikat is leosztod és irigykedésről beszélsz, meg hogy fáj az igazság...
Hát elmész te a jó k*rva anyádba! Menj csak Afrikába és maradj is ott! Szerintem normális pasinak nem is kéne hozzád hasonló ribanc Magyarországon...
Utsóval egyetértek.
Annak a 42%os hülyének meg: kérdést a bal oldalon tudsz feltenni, fent a neved alatt van h kérdések, arra katt, választasz kategóriát, alkategóriát és írod a kérdést. Pontozd ki a gáz szavakat.
:-)))))
Sajnálom, de a saját tapasztalatomhoz semmi köze annak, hogy tök ismeretlenül bármilyen balf@sz magyar pasas sérteget. Na, például a kenyai barátom még azt se mondta nekem például, hogy "hülye". Ellenben itt egy bunkó paraszt magyar, aki sérteget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!