Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, asszonyok, kinek van/volt afrikai fekete származású barátja/férje? Milyen esetleges jellegzetes tulajdonságai miatt vagytok/voltatok együtt? (Udvariasabb, ragaszkodóbb, mint az európaiak stb. )

Figyelt kérdés
Csak pozitív jellegű válaszokat szeretnék kapni, nem pedig előítéleteseket.
2009. okt. 6. 13:53
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
67%

A legelső válaszoló vagyok:

Kérdező, te egy ritka nagy kőbunkó vagy. Gondolom a diplomád a segged kitörlésére használtad fel, mert másra nemigen tudnád.

Mielőtt elküldenélek a jó kurv@ anyá...., izé Afrikába, tisztázzunk pár dolgot.

Milyen szakon végeztél? Csak kíváncsi vagyok melyik lehet az a ennyire igénytelen "büfészak" (mert ez már ezen szakok közt is igénytelenség), amelyet te eltudtál végezni. Körülbelül, az általános végzett cigány luvnyák vannak ilyen szinten mint te.

Statisztika:

Ajánlom figyelmed be: [link]

Szóval, ha jól olvasom te 1-2 adat alapján készítesz "felmérést", amit, persze jelentősen az érzelmeidre alapozol, ehhez hozzá jön még egy-két kivénhedt médiaszenny állítása, akik 200-300 ezer Forintért bármikor leszopnának egy eldugott helyen (1 milláért meg bárhol). Most zsidó vagy, vagy zsidó tőke befolyása alatt állsz? Azoknak szokása ilyen jellegű statisztikák felállítása. (Arról nem is beszélve, hogy akár egy enyhe rasszizmussal is megbélyegezhetnélek, amit tegyünk is meg: rasszista vagy.)

Ahogy nézem, te az igazság fogalmával sem vagy tisztában.

Szóval amit te állítasz, AZ IGAZSÁG? A saját vagy mások "igazsága"? Szerintem ez csak egy tapasztalat.... A saját tapasztalatod..... ("csak mert le merem írni az igazságot, a SAJÁT TAPASZTALATOMAT" -> igazság vagy saját tapasztalat, na most akkor melyik aranyom?)

Felteszel egy magyar-ellenes kérdést nekünk Magyarországon, ahol ráadásul csak pozitív választ vársz (a magyarokkal szemben). Aztán felháborodsz, hogy te nem izéltél senkit, miért cseszegetnek. Vajon mit szólna a fekete barátod, ha azt mondanád a feketék hülyék? Megdicsérne?

Irigykedni? Mire? A semmire? Azt sem tudjuk, hogy nézel ki, vagy a barátod hatalmas f@szára? Ha utánam dobnának akkor is sírva rugdosnálak vissza ezek után....

Remélem minél hamarabb kiutazol Afrikába, a barátnőiddel, a Magyarországnak ártani akaró zsidókkal, cigányokkal, magyarokkal (mert sajnos vannak) együtt.

2009. okt. 6. 20:52
 42/52 anonim ***** válasza:
általános*=általánosban
2009. okt. 6. 20:56
 43/52 anonim ***** válasza:
vagy inkább álalánost
2009. okt. 6. 20:57
 44/52 anonim ***** válasza:
100%
Csupán annyit szeretnék a kérdéshez hozzátenni, hogy a nők mindenhol a "rosszfiúkat" keresik, meg a "nagy kalandot", amikor meg a "rosszfiújuk" bunkó módon elhajítja őket a p.csába, meg rögtön másik országba futnak. Nem lehet, hogy a merítés volt rossz? Miért ítélsz el engem és sok más magyar férfit, aki mondjuk nem illik bele az általatok felállított "rosszfiú" kategóriába, csak stabil kapcsolatot szeretne, odafigyelne a párjára, szeretné és nem állatként bánna vele, akit bármikor lapátra tehet ha úgy tartja kedve?
2009. okt. 6. 23:35
 45/52 A kérdező kommentje:

Na, akkor szépen - remélhetőleg - lecsengtek a sértegetések. Ámbár nem ilyen válaszokra vártam. Csak "csöndben" jegyzem meg, hogy bármennyire nem tetszik, az a tapasztalatom, amit leírtam. Amikor ismerkedtem magyar pasikkal, próbáltam társat találni, elképesztően bunkón viselkedtek. Pláne a magyar exem, erről nem is írnék semmit, pedig lehetne, de csak rosszakat. Megismerkedtem a kenyai barátommal, aki tisztelettel, odafigyeléssel törődik velem és szeret is. Őszinték a megnyilvánulásai. Azt nem állítom, hogy tökéletes, mert nem az, de senki sem tökéletes. Kiutaztam hozzá Kenyába. Egy ismerősöm kérdezett: "kenyai barátod van? Képes vagy ennyire messze utazni hozzá? Úgy látom, igen, akkor téged tényleg megbántottak a magyar férfiak."

Amikor Kenyában voltam, ott is azt tapasztaltam, hogy udvariasak, előzékenyek a kenyai férfiak a nőkkel, velem is. A kenyai barátom mellett voltam mindig, nem "próbálkoztak", de nem is akartam, elvégre a barátom bőven elég. Csak udvariasak, előzékenyek voltak. Itt volt már példa rá, hogy magyar pasas majdnem fellökött egy ajtóban, sértegető megnyilvánulásokat produkáltak pl. társkereső oldalakon vagy diszkóban szemtelenkedtek. Egy-két alkalommal voltam egyedül Nairobiban, pl. vásárláskor, de nem löktek fel ott, nem szólogattak be szemtelenül nekem. Más a mentalitásuk!

Akár tetszik, akár nem, ez a tapasztalatom!!!! Egyik barátnőmnek mozambiki barátja van, másiknak ghánai, a harmadiknak egyiptomi.

Azt is leírtam, de úgy látszik, nem tűnt fel, hogy tudom, tisztában vagyok azzal, hogy MINDEN NEMZETISÉGŰ EMBERCSOPORTBAN VANNAK LINKEK, SZÉLHÁMOSAK ÉS RENDESEK, MEGBÍZHATÓAK.

Én magyar férfiban nem találtam meg azt a kedvességet, gyengédséget, amit kapok a kenyai barátomtól. A magyar férfiak durvák, szemtelenek voltak, itt is bizonyított némelyik. Tudom, nem mindegyik magyar férfi durva és goromba, de én nem találtam ilyet soha.

2009. okt. 7. 13:42
 46/52 A kérdező kommentje:
Magyarországon élünk jelenleg és örülök, hogy megtaláltam egy kedves, figyelmes - igaz afrikai - férfit durva, modortalan magyar helyett (akik társkereső oldalakon vagy diszkóban bunkóskodtak).
2009. okt. 7. 13:45
 47/52 anonim ***** válasza:
88%
Még mindig nevetséges vagy már ne is haragudj.Szal neked az a magyar férfi, aki a társkereső oldalon avgy diszkóba van ?hát ne csodálkozz, hogy nem találtál normálisat.Ha majd kicsit elgondolkozol kicsit talán rájössz, hogy miért nem fogsz ott találnipárt az esetek többségében(legalábbis nem tartósat).És nekem meg nem tetszik a te stílusod mégsem szidom a magyar nőket.De sztem inkább az volt a baj azzal az egy "híres magyar" exeddel, hogy neki se jött be ez a lekezelő stílusod.
2009. okt. 7. 14:57
 48/52 anonim ***** válasza:
59%
kisanyám, még régebben az modntad ez az igazság, most meg már csak saját tapasztalatod.... A magyar férfiak NEKED NEM akarnak megfelelni, és addig jó míg nem is tudnak. Szia
2009. okt. 7. 16:21
 49/52 anonim ***** válasza:

Az én pasim nagyon figyelmes, kedves, udvarias és FEHÉR csodálatos zöld szemekkel és fekete hajjal.

Remélem kiszűrtem a lényeget!

26/N

2010. jan. 13. 22:30
 50/52 anonim ***** válasza:

Az én férjem fekete.

Először is külünbséget kellene tenni a különboző afrikaiak között. Országonkét, azon belül törzsenként (nem dzsungellakót kell elképzelni) változó kultúrából jönnek, és van egy nagy meghatóozó tényező: a vallás. A muszlimok mindenhol egyformák, agresszívak, uralkodók , de vannak keresztények is Afrikában.

A férjem is keresztény, akit a családi értékek tiszteletére neveltek. Sok szemtelen lány kikezd vele, annak ellenére, hogy látják a gyűrűt az ujján, csak mert fekete.Ez mindig felháborítja. Nem iszik, nem dohányzik, nem bulizik. Besegít a házimunkába, sőt főzni is szokott. Soha annyi szeretet és figyelmet nem kaptam pasitól, mint tőle. Szinte minden barátja ilyen, nekik is a család ez első, ez pedig sajnos a mai világban nagy szó.

Persze van ellenpélda is.

Sok nőnek csak az számít,hogy legyen egy fekete pasija, sokszor bármi áron. Mindenkire rámásznak. A tisztességes srácok szóba sem állnak velük, persze a kalandoroknak megfelelnek az egyéjszakás lányok. Sokszor már első este teherbe esnek, aztán ha nem kellenek a pasinak jönnek azzal, hogy "a szemét fekete pasik"

Én nem azért álltam vele szóba, mert fekete. Vasútállomáson találkoztunk, és borzasztó hálás volt mikor a "Do you speak English?-re" Yes volt a válasz, és segítettem neki eligazodni, merthogy még az infós nő se beszélt angolul. Utána gyakran utaztunk együtt, megkedveltük egymást és házasság lett a vége...

Én azt vallom, aki kijelenti, hogy nekem fekete kell, és a börszínen kivül a belső tulajdonság nem is érdekli, ez ne várjon semmi jót.

Most nem akarom megbántani a magyar srácokat, de tisztelet a kivételnek, sok a bunkó. Saját bőrömön tapasztaltam még az egyetemi évek alatt, hogy sokan csak felszednek egy lányt, hogy legyen "ágymelegítőnek", aztán "csak a haverokkal megyünk bulizni" "meccsre megyünk" és szedik fel a csajokat.

Egy volt barátom 2 év után bukott le, hogy a neten ismerkedik a hátam mögött. Majd a képembe vágta, hogy bejövök neki, de sose szeretett(pedig már az eljegyzést is pedzegetett)és otthagyott. Ja mikor néha d*gni volt kedve, akkor kiderült, hogy csak szeret. Volt még 2 hasonló példa, de ők hamarabb lebuktak.

Az se volt semmi, mikor buszos kirándulást szerveztünk, voltunk vagy 40-en, és a barátnőm pasija az én fülem és az egész busz hallatára ecstelte, hogy csalta meg a lányt, akivel akkor már 4 éve együtt voltak. Az a baj, hogy sok pasi nem nézi semmibe a csajokat, akik közzül egyre többen csak úgy odaadják magukat bárkinek. A tisztességes lányok csalódnak, és minden magyar srácra kivetítik....

2010. máj. 12. 14:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!