Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 21 éves lányként azt hiszem, beleszerettem egy 42 éves férfiba.
Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, és én a munkám miatt nem tudok elmenni a helyemről, ő viszont olyan munkakörben dolgozik, hogy bármikor elmehet a helyéről, így hetente 2-3 alkalommal odajön hozzám beszélgetni. Mindig nagyon kedves velem, és ha meglát, már messziről mosolyog rám, és integet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy tetszem neki, hiszen ő 20 éve boldog házasságban él, már unokája is van, de én nagyon megkedveltem őt ezért a kedves viselkedése miatt. Lehet, beleszerettem...és ez már 4 hónapja van, és nem tudom, mit tegyek, hogyan felejtsem el, mert ezt nem akarom, hogy megtudja, hogy nekem tetszik, hiszen az mindent megváltoztatna, és én nem akarom neki a boldog családod szétszakítani.2009. okt. 5. 22:43
61/66 anonim válasza:
Ha tudnád pedig mennyire szeretnek minket :D:D:D
Alig várom, hogy valaki beszóljon, hogy apakomplexusban szenvedők vagyunk, és hogy "ezért nincs csajom"
Lehet, hogy nekem is mennem kellene lefeküdni, dehát semmi kedvem még :D
62/66 anonim válasza:
még annyit elmondok, h nekünk (ill. nem tudom, h neked van-e) azért nincs pasink, mert egy csomó 14-15 évesekkel kezd, amit persze később megbánnak, de akkor már késő lesz, mert addigra mi az elvált 40-esekkel élünk boldogan :DDD
ja, te amúgy hány éves vagy? ugye nem 14-15? :DDD
63/66 anonim válasza:
Dehogy :D 20 múltam :) Hát ebben van valami, de ez már az ő bajuk :D:D
64/66 anonim válasza:
nah, majd lehet, h írok neked holnap privit, ha nem bánod, tök jót dumáltunk :) jóéjt!
65/66 anonim válasza:
Okés, írj nyugodtan, vagyis írok én, mert nekem nincs kint a címem, múltkor valamelyik szexőrült betalált, azóta inkább levettem :D:D Jó éjt!
66/66 anonim válasza:
Mennyire jól eldumcsiztatok ti... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!