Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 21 éves lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 21 éves lányként azt hiszem, beleszerettem egy 42 éves férfiba.

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, és én a munkám miatt nem tudok elmenni a helyemről, ő viszont olyan munkakörben dolgozik, hogy bármikor elmehet a helyéről, így hetente 2-3 alkalommal odajön hozzám beszélgetni. Mindig nagyon kedves velem, és ha meglát, már messziről mosolyog rám, és integet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy tetszem neki, hiszen ő 20 éve boldog házasságban él, már unokája is van, de én nagyon megkedveltem őt ezért a kedves viselkedése miatt. Lehet, beleszerettem...és ez már 4 hónapja van, és nem tudom, mit tegyek, hogyan felejtsem el, mert ezt nem akarom, hogy megtudja, hogy nekem tetszik, hiszen az mindent megváltoztatna, és én nem akarom neki a boldog családod szétszakítani.
2009. okt. 5. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 1/66 anonim ***** válasza:
96%

Szia

Ha hiszed ha nem, hasonló helyzetben vagyok. én 22 , az illető férfi pedig 41. Ő is házasságban él.

A kedvessége nem valószínű, hogy azért van, mert nagyon bejössz neki. Nem bántásból mondom. Egy ilyen idős férfinak ha egy nő bejön, azt azért jobban jelzik, ráadásul a lányaként is tekinthet rád. De persze nem kizárt, hogy tetszel neki. De mivel ott a család neki, nem valószínű, hogy dobni fogja mindezt egy fiatalabb nőért. A kor nem számít, tehát probálj nőtlen férfit találni....

2009. okt. 5. 22:52
 2/66 anonim ***** válasza:
62%
akkor még bőven nem fogtok klimaxolni sem, amikor ő már a föld alatt lesz. hát, szerintem ez gáz. apakomplexus, vagy mi? :)
2009. okt. 5. 23:01
 3/66 anonim ***** válasza:
89%
Nem akarsz inkább járni velem? Én csak 26 vagyok.
2009. okt. 5. 23:34
 4/66 A kérdező kommentje:
Köszi az ajánlatot. :)
2009. okt. 5. 23:48
 5/66 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem is hagyd békén.

Az nem baj, ha jó viszonyban vagytok - de a családját ne robbantsd szét.

2009. okt. 6. 00:07
 6/66 anonim ***** válasza:
100%

Akkor ne csinálj semmit. Valószínű amúgy is csak a titkos szerető státuszig jutnál el, az meg siralmas...

Keress más társaságot. Itt vagyok, mondjuk én... :-)

2009. okt. 6. 08:38
 7/66 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felnőtt korban nincs baj a korkülönbséggel. Tényleg semmi. Utálom is, ha valaki beleszól, például egy olyan korkülönbségbe, mint a tiétek. Persze ennek feltétele, hogy legyen független. Nem tudom mennyire tudod majd elfelejteni, de nem fogsz tenni semmit, tisztességes vagy, azért is írod, hogy nem akarod szétszakítani a családját. Nem lesz baj :)
2009. dec. 29. 21:39
 8/66 anonim ***** válasza:

szoktatok mélyebb dolgokról is beszélgetni vagy csak az általánosakról? mert szerintem ez nem szerelem, csak fellángolás. amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is felejted majd, meglátod.

ismerkedj korodbeli pasikkal, így könnyen elfelejtheted.

2009. dec. 29. 21:49
 9/66 A kérdező kommentje:
Mi mindenről szoktunk beszélgetni, kettőnk között nincs tabu téma. :) Nem tudom, miért van ez. Ő szívesen meghallgatja, hogyan állok jelenleg a pasikkal, szoktam mesélni neki a randijaimról, ő pedig a házasságáról, a szokásaikról, egyszóval mindenről. :)
2009. dec. 29. 22:19
 10/66 anonim ***** válasza:
Ezért kerültél hozzá közel :) Biztos nagyon rossz most neked :( Nem irigyellek. Iszonyú vonzók tudnak lenni ezek a 40-es férfiak, mert már hogy is mondjam igazi férfiak. Ne félj el fog múlni és nem fogod tönkretenni a házasságukat :)
2009. dec. 29. 22:26
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!