Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 21 éves lányként azt hiszem, beleszerettem egy 42 éves férfiba.
Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, és én a munkám miatt nem tudok elmenni a helyemről, ő viszont olyan munkakörben dolgozik, hogy bármikor elmehet a helyéről, így hetente 2-3 alkalommal odajön hozzám beszélgetni. Mindig nagyon kedves velem, és ha meglát, már messziről mosolyog rám, és integet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy tetszem neki, hiszen ő 20 éve boldog házasságban él, már unokája is van, de én nagyon megkedveltem őt ezért a kedves viselkedése miatt. Lehet, beleszerettem...és ez már 4 hónapja van, és nem tudom, mit tegyek, hogyan felejtsem el, mert ezt nem akarom, hogy megtudja, hogy nekem tetszik, hiszen az mindent megváltoztatna, és én nem akarom neki a boldog családod szétszakítani.2009. okt. 5. 22:43
21/66 anonim válasza:
Áhhh nem :D:D Az öregek sosem fognak tetszeni, de ez a férfias kor, na ez iszonyúan vonzó :D:D
22/66 anonim válasza:
neked i volt már hasonló "élményed"?
írj privit, ha gondolod
23/66 anonim válasza:
Neeeem, nekem a "jól megnézem"-en kívül sosem volt semmi. Nekem csak tetszettek. Sajnos az ilyen kapcsolatok nem hosszúak, az olyan emberek miatt, akik mindenbe beleszólnak. És neked?
24/66 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. :)
Úgy érzem, nem volna gyomrom ahhoz, hogy tönkretegyem a családját, mert annyira tiszteletben tartom őket, bár senkit sem ismerek közülük, de akkor sem dúlnám szét.
Viszont ő, 42 éves létére, ha tudnátok, hogy milyen jól néz ki.
Beszélgetés közben mindig közel hajol, meg a székemre támaszkodik, és hát ilyenkor nehéz ellenállni neki is, meg az állandó mosolyának.
Jaj, elvesztem...Imádom! :)
De akkor sem leszek családot szétszakító ember! :)
2009. dec. 29. 23:15
25/66 anonim válasza:
nekem csak az az egy randi jutott, amit korábban említettem. igazából semmi extra nem történt, pedig felőlem történhetett volna :DDD
26/66 anonim válasza:
szeress ki rögtön belőle családja van ne akard tönkre tenni
27/66 anonim válasza:
:):):) Hát igen, a mosolyuk...áhh egetrengető, meg az a férfiasság, ami sugárzik belőlük, leírhatatlan :D
28/66 A kérdező kommentje:
23:17-es
Neked is tetszenek az idősebbek?
2009. dec. 29. 23:18
29/66 anonim válasza:
Természetesen :) Szerintem sugárzik belőlük a férfi. Persze tényleg a taták nem tetszenek, de ez a 40+ korosztály szerintem tényleg nagyon férfias.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!