Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? 21 éves lányként azt hiszem, beleszerettem
egy 42 éves férfiba.
Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, és én a munkám miatt nem tudok elmenni a helyemről, ő viszont olyan munkakörben dolgozik, hogy bármikor elmehet a helyéről, így hetente 2-3 alkalommal odajön hozzám beszélgetni. Mindig nagyon kedves velem, és ha meglát, már messziről mosolyog rám, és integet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy tetszem neki, hiszen ő 20 éve boldog házasságban él, már unokája is van, de én nagyon megkedveltem őt ezért a kedves viselkedése miatt. Lehet, beleszerettem...és ez már 4 hónapja van, és nem tudom, mit tegyek, hogyan felejtsem el, mert ezt nem akarom, hogy megtudja, hogy nekem tetszik, hiszen az mindent megváltoztatna, és én nem akarom neki a boldog családod szétszakítani.
igen, egyetértek, nagyon vonzóak tudnak lenni a 40-es pasik, anélkül, h apakomplexusom lenne :D
én 24 vagyok és egyszer odavoltam egy 46 éves pasiért (mondjuk ő elvált, randiztunk is, de sajnos nem volt itt sokáig, mert nem magyar)
szerintem el fog múlni, csak várd ki :))
2009. dec. 29. 22:44
12/66 anonim válasza:
Na végre valaki aki egyet ért. Nem feltétlenül apakomplexusos az, aki a 40+ korosztályhoz vonzódik 20 évesen. Hmm egyszer kellene kiírni egy ilyen kérdést is, mert egyébként tényleg borzalmas, hogy mindenki csak beszólni tud a korkülönbség miatt, holott semmi közük hozzá. Fogják be és foglalkozzanak a saját dolgaikkal.
2009. dec. 29. 22:45
13/66 anonim válasza:
24 éves csaj vagyok..sokkal megértőbbek,sexysebbek az idősebb pasik,ellentétben a mai anyuci kedvenckékkel,azok olyan nyálasak!:P
2009. dec. 29. 22:52
14/66 anonim válasza:
Na lányok valaki írjon ki ebből egy kérdést, mostmár kíváncsi vagyok, hány nő tartja vonzónak a 40+ férfi korosztályt :D
2009. dec. 29. 22:53
15/66 anonim válasza:
Képzeld magad a felesége helyébe, ha jó ember vagy akkor soha nem fogod tönkretenni a családját.
2009. dec. 29. 22:55
16/66 anonim válasza:
mondjuk írj ki te egyet, 22.53-as :D
egyébként én soha nem tennék tönkre családot. ezért randiztam elvált pasival.
24L
2009. dec. 29. 22:57
17/66 anonim válasza:
Áhh nekem nincs kedvem, nameg az én kérdéseimre soha nem válaszolnak. Nem tudtam még olyan kérdést feltenni, amire sok válasz érkezett. Szerencsétlen vagyok :D
Na igen a család az más kérdés, az tényleg szemétség, ha valaki szándékosan akarja elhódítani a férfit, bár erre is igaz, hogy kettőn áll a vásár.
2009. dec. 29. 23:01
18/66 anonim válasza:
neked se válaszolnak? hát nekem se.
írjunk erről akkor egy kérdést :DDD
egyébként, ha vkinek a 60 körüli bácsik jönnek be az már beteg sztem, nekem volt egy ilyen osztálytársam... :S
2009. dec. 29. 23:03
19/66 anonim válasza:
Hát jah, ebben igazad van, az már durva, ha valakinek a bottal járás, rheuma és ősz haj mániája van. Vannak olyan 50 évesek akikről meg nem mondanád, mert semmi nem látszik rajtuk, na ővelük semmi gond, fantasztikusan néznek ki és remek emberek.
Aki tatákra bukik, na az más tészta :D
2009. dec. 29. 23:06
20/66 anonim válasza:
csak nehogy 5 év múlva más véleményen legyünk :DDD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!