Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? 21 éves lányként...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? 21 éves lányként azt hiszem, beleszerettem egy 42 éves férfiba.

Figyelt kérdés
Egy munkahelyen dolgozunk, és én a munkám miatt nem tudok elmenni a helyemről, ő viszont olyan munkakörben dolgozik, hogy bármikor elmehet a helyéről, így hetente 2-3 alkalommal odajön hozzám beszélgetni. Mindig nagyon kedves velem, és ha meglát, már messziről mosolyog rám, és integet. Elképzelhetetlennek tartom, hogy tetszem neki, hiszen ő 20 éve boldog házasságban él, már unokája is van, de én nagyon megkedveltem őt ezért a kedves viselkedése miatt. Lehet, beleszerettem...és ez már 4 hónapja van, és nem tudom, mit tegyek, hogyan felejtsem el, mert ezt nem akarom, hogy megtudja, hogy nekem tetszik, hiszen az mindent megváltoztatna, és én nem akarom neki a boldog családod szétszakítani.
2009. okt. 5. 22:43
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
:D:D:D Na ja :D:D:D
2009. dec. 29. 23:21
 32/66 anonim ***** válasza:
tök jófej vagy szerintem :)
2009. dec. 29. 23:23
 33/66 A kérdező kommentje:

Örülök neki, hogy mások is osztoznak ezen a véleményen. :)

Ismerőseim közül mind hülyének néznek, meg apakomplexusról beszélnek, de ez nem így van, mert nincs apakomplexusom, soha nem is volt.

2009. dec. 29. 23:23
 34/66 anonim ***** válasza:
és nem is lesz. pont. :D
2009. dec. 29. 23:25
 35/66 anonim ***** válasza:

Nem hát :) Ez nem apakomplexus, ez szerintem inkább abból adódik, hogy a 40+ férfiakban több férfiasság van, mint a mai huszonévesekben. Tudják hogyan kell viselkedni, mi az, amit hallani szeretnél, szóval nah, értik a dolgukat :):):)

A bókot köszönöm, ti is nagyon jó fejek vagytok :):)

2009. dec. 29. 23:28
 36/66 anonim ***** válasza:

meg nem kell nekik elmagyarázni, h mi az a hymen és klitorisz :DDD

pontosan tudják, h hogyan kell egy nőt kielégíteni, igaz rövidebb távokat futnak, de azok minőségibbek :D

(ezt olvastam) :D

2009. dec. 29. 23:31
 37/66 anonim ***** válasza:
:D:D:D Ebben is lehet ám valami :):):), bár erről nem tudok nyilatkozni. A szemük is másképpen csillog :D
2009. dec. 29. 23:33
 38/66 anonim ***** válasza:
az a kontaktlencse :DDD
2009. dec. 29. 23:36
 39/66 anonim ***** válasza:
:D:D:D Neeeem :) Ahogy mosolyognak akkor másképp áll a szemük. Tényleg egész más, mintha a két generáció sosem találkozott volna.
2009. dec. 29. 23:37
 40/66 anonim ***** válasza:
pfff...kicsit kivagyunk :DDD
2009. dec. 29. 23:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!